reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Lawendowy - próbowałam znaleźć normy progesteronu po in vitro, ale znalazłam tylko coś takiego jak wkleiłam. A Madzielanek też spadł i zwiększyła luteinę i się udało, więc nie ma co martwić się na zapas. Ja dalej tańczę za Twoją betkę :-) A poza tym zauważyłam, że jesteś na tym forum już rok i wg mnie to najwyższy czas na zajście w ciąże i w związku z tym przesyłam Ci masę pozytywnej energii dla Ciebie i maluszka, aby się wgryzł i został z mamusią. Tak na marginesie w październiku podchodzę do crio (mam nadzieję) i liczę na Twoje fluidki ciążowe :-D

Ostatnia edycja:
Lilia, bardzo dziękuję, że wierzysz we mnie i moje Maluchy.
Dziękuję Ci także za tańce i pozytywna energię.
Jak tylko będę w ciąży, tak na 100%, to fluidki masz jak w banku. I nie tylko fluidki. Już ja coś wymyślę :-)

Oktavi może trochę za późno przeczytałam wiadomość ale od teraz trzymam potrójne kciuki i przesyałm moc fluidków :).
Ja w ogóle za was wszystkie trzymam zawsze mocno kciuki i zerkam cały czas co się u was dzieje, tylko się za bardzo nie udzielam, bo nie mam takiej wiedzy jak niektóre dziewczyny...

Mgiełka dzięki - wszystkie trzy kciuki przydadzą się bardzo :-)
Ja już po transferze dwóch zarodeczków A i A/B. Trzeci niestety nie przetrwał.
Lawendowy, GizaS powodzonka.
A jeszcze takie mam dziwne pytanie... jak głęboko się stosuje Luteinę dowcipną?

cześć Dziewczyny, nowe i stare bywalczynie tego forum.

ja też wracam po małym odpoczynku, odstresowaniu i nastawiam się do kolejnego już (4) podejścia mojego ostatniego groszka który pozostał...

W związku z tym mam pytanie.
Chce pojechać do kliniki już przygotowana, jakie najważniejsze badania mam zrobić? co dodatkowo? podpowiedzcie proszę, bo guła jestem w tej kwestii.

Lawendowy
, czy męczy Cie jeszcze zgaga? mnie bardzo pomaga mięta :) więc zalecam herbatkę miętową. No i też odtańczyłam ;-)
dzidziuś podczytywałam Twoje wpisy i walke o maleństwo. Głowa do góry, ja teraz podchodzę 4x, uwierz mi, potrzeba siły i woli walki, a my kobity mamy to :) nie poddawaj się!

Sylwia kochana, nie wiesz nawet, jak ja się cieszę Twoim małym szczęściem... dodajesz mi wiary w cuda :tak: ja jednak postanowiłam zmienić lekarza w Gamecie, i zapiszę się teraz do syna Pana Prof. być może ten pokieruje mnie lepiej, być może będzie ambitniejszy, ma dobre opinie, i słyszałam już wiele pozytywów od znajomych... kurde, to moja ostatnia szansa więc muszę walczyć, a podejście prof. mnie irytuje, nie potrafię z nim rozmawiać :crazy: mam wrażenie że nie do końca przeanalizował mój przypadek...

Ikasia, fajnie że będzie facet, wybrałaś już imię? :-D

mazenka, Tobie też gratuluje i podczytuje z zaciekawieniem. Fajnie :-)

dziewczyny, podpowiedzcie co jeszcze zrobić ? jak przygotować się? myslę że pod koniec września zaczniemy... ech już się boję...

całuje

mazenka - mam pytanie, Ty brałaś jakąś witaminę, która pomagała w zagnieżdżeniu się zarodka. Przypomnij mi co to była za witamina.

dagnes ​- witaj ponownie. Ty będzie miała transfer we wrześniu czy dopiero od września się przygotowujesz??

Sylwia kochana, nie wiesz nawet, jak ja się cieszę Twoim małym szczęściem... dodajesz mi wiary w cuda :tak: ja jednak postanowiłam zmienić lekarza w Gamecie, i zapiszę się teraz do syna Pana Prof. być może ten pokieruje mnie lepiej, być może będzie ambitniejszy, ma dobre opinie, i słyszałam już wiele pozytywów od znajomych... kurde, to moja ostatnia szansa więc muszę walczyć, a podejście prof. mnie irytuje, nie potrafię z nim rozmawiać :crazy: mam wrażenie że nie do końca przeanalizował mój przypadek...

Dagnes może właśnie ktoś spojrzy na Ciebie inaczej, może coś zaproponuje, zmieni coś małego i stanie się wielki cud. Mocno w to wierzę. Zobacz, ja zmieniałam w novum lekarza 3 razy zanim znalazłam tego konkretnego.

Trzymam kciuki i mam nadzieję że już niedługo spotkamy się na forum ciężarówek :-D

reklama
Cały dzień myślałam o Was i trzymałam kciukole, a za lawendowy sen tańczyłam, ale nie potrafiłam odpisywać z telefonu.

Lilia to witamina D :tak:.

Oktavi to jesteś już w ciąży! :-D. Przesyłam fluidki:rofl2:. Ja luteinkę aplikuję na stojąco, tak na dlugość palca, ile wlezie:laugh2:, a później leżę pół godzinki. Nie trzeba, ale mam wrażenie, że mi się lepiej wchłonie hehehheehhehe.

carolciaGratuluję :-D:-D. A lekarz jest chory na głowę, ciekawe co by mi powiedział, że niewiele zarodków przetrwało, że jestem średnia wiekowo, czy może za chuda. A Ty się ciesz, bo to super wynik:tak:.

Ja dzisiaj zobaczyłam moje maleństwo na usg, malutki pęcherzyk:-D. Ginka serduszka nie próbowała nawet słuchać, powiedziała, że w środę w klinice usłyszę, bardzo chcę jej wierzyć. Wykryli mi w moczu bakterie i muszę brać antybiotyk przez 5 dni :zawstydzona/y:. Podobno bezpieczny dla malucha, ale tabletka nie chciała mi przejść przez gardło. Przede mną przyjmowała 2 pary, kobiety z wielkimi brzuszkami, więc mam nadzieję, że wie co robi, muszę jej zaufać:tak:.

Do góry