reklama
Oktavi gratuluję pięknych zarodków i już trzymam kciuki za jutro:-)
A ja dziś odebrałam wynik progesteronu który robiłam we wtorek i mam 29,33 ng//ml a robiłam w 5 dpt czyli jest chyba okZrobię jeszcze jutro raz progesteron ale wynik znowu będzie później bo dopiero w pon a we wtorek na bętę
A ja dziś odebrałam wynik progesteronu który robiłam we wtorek i mam 29,33 ng//ml a robiłam w 5 dpt czyli jest chyba okZrobię jeszcze jutro raz progesteron ale wynik znowu będzie później bo dopiero w pon a we wtorek na bętę
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
Oktavi Gizas super wiesci
Oktavi - gratuluję zapłodnionych komóreczek trzymam kciuki za jutrzejszy transfer :-)
GizaS - ja czytałam, że najlepiej jak się jest w połowie normy, a Ty jesteś, więc jest dobrze
Czyli w poniedziałek testuje lawendowy, a we wtorek Ty, już zaciskam kciuki :-)
GizaS - ja czytałam, że najlepiej jak się jest w połowie normy, a Ty jesteś, więc jest dobrze
Czyli w poniedziałek testuje lawendowy, a we wtorek Ty, już zaciskam kciuki :-)
nati35
Dzień dobry dziewczęta,
GizaS jak ten czas leci, już niedługo beta!!!!! Trzymam &&&&&&&;-)
Oktavi powodzenia i kciukasy &&&&&&&&
Podczytuję Was cały czas, nie udzielam się bo jestem jeszcze daleko w tyle, do lekarza uderzę dopiero we wrześniu. Mam pytanie, czy na polnej w P-niu robią badanie AMH ?????
GizaS jak ten czas leci, już niedługo beta!!!!! Trzymam &&&&&&&;-)
Oktavi powodzenia i kciukasy &&&&&&&&
Podczytuję Was cały czas, nie udzielam się bo jestem jeszcze daleko w tyle, do lekarza uderzę dopiero we wrześniu. Mam pytanie, czy na polnej w P-niu robią badanie AMH ?????
lawendowy_sen
Oktavi, kciuki oczywiście zaciskam. Od jutra jesteś oficjalnie w ciąży :-)
GizaS, mi dr tłumaczył, że normą progesteronu jest wszystko powyżej 8. Jeśli jest poniżej, dopiero wtedy należy się martwić.
GizaS, mi dr tłumaczył, że normą progesteronu jest wszystko powyżej 8. Jeśli jest poniżej, dopiero wtedy należy się martwić.
reklama
kwiatuszekq20
podejrzewam ze robia wejdz na strone szpitala i tam masz cennik labo
Podziel się: