reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Sham: dzwoniłam tydzień temu i zapisali mnie na 17.09. więc nie jest źle. Ja konkretnie chciałam aby zapisać się do dr Obuchowskiej.

reklama
Hej dziewczyny. Dzisiaj miałam transfer 1 zarodka. Z moich 7 komórek (zrobiło się 5 - tyle znaleźli). Wczoraj zostały 2, które zaczęły się dzielić. Dzisiaj został 1 zarodek:-(, który otrzymałam. Prof pocieszył, że jeden ale najwyższej klasy. Na pytanie czemu jeden przetrwał - powiedział, że stara jestem:wściekła/y: i komórki już nie są najlepszej jakości. Teraz zostało czekać...., czy zostanie z mamusią:-)
Oktavi gratulacje i powodzenia trzymam kciuki &&&&&&&&&:-)
GizaS. Lawendowy, trzymam kciuki za progesteron i betę &&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
Carolcia, gratuluję. od dzisiaj jesteś w ciąży.
A lekarzowi za dowcip miesiąca, to normalnie wybiłam złoty medal, albo ząb tym medalem :tak:
Uwielbiam takie teksty.

Progesteronu już nie badam. Nie chce się stresować.
W poniedziałek zrobię samą betę.

Dziewczyny, proszę, nie trzymajcie za mnie kciuków!!!!!!
One w moim przypadku zdradzają, a nie pomagają.
Możecie myśleć, wysyłać pozytywną energię, tańczyć, śpiewać, stepować i tylko co Wam do głowy przyjdzie.
Byle nie kciuki.

Lawendowy dzięki:-)w poniedziałek jak będzie u Ciebie dobrze to zatańczę przed kompem a dzisiaj wysyłam pozytywną energię:tak:ja zaczynam odliczanie do bety dzięki za medal jeśli się uda i donoszę ciążę to chyba za Twoja radą wybiję zęby profesorkowi:-Duśmiałam się po pachy

Lilia, ten artykuł o progesteronie dotyczy kobiet zachodzących w ciążę naturalnie, a nie suplementowych, tak jak my, od samego początku. Przerabiałam go wczoraj i przeraził mnie opis typu: "jeśli nie doszło do ciąży – poziom hormonu stopniowo opada"

reklama
Do góry