reklama
carolcia73
Początkująca w BB
Hej dziewczyny. Dzisiaj miałam transfer 1 zarodka. Z moich 7 komórek (zrobiło się 5 - tyle znaleźli). Wczoraj zostały 2, które zaczęły się dzielić. Dzisiaj został 1 zarodek:-(, który otrzymałam. Prof pocieszył, że jeden ale najwyższej klasy. Na pytanie czemu jeden przetrwał - powiedział, że stara jestem i komórki już nie są najlepszej jakości. Teraz zostało czekać...., czy zostanie z mamusią:-)
Oktavi gratulacje i powodzenia trzymam kciuki &&&&&&&&&:-)
GizaS. Lawendowy, trzymam kciuki za progesteron i betę &&&&&&&&&&&
Oktavi gratulacje i powodzenia trzymam kciuki &&&&&&&&&:-)
GizaS. Lawendowy, trzymam kciuki za progesteron i betę &&&&&&&&&&&
Ostatnia edycja:
lawendowy_sen
Fanka BB :)
Carolcia, gratuluję. od dzisiaj jesteś w ciąży.
A lekarzowi za dowcip miesiąca, to normalnie wybiłam złoty medal, albo ząb tym medalem
Uwielbiam takie teksty.
Progesteronu już nie badam. Nie chce się stresować.
W poniedziałek zrobię samą betę.
Możecie myśleć, wysyłać pozytywną energię, tańczyć, śpiewać, stepować i tylko co Wam do głowy przyjdzie.
Byle nie kciuki.
A lekarzowi za dowcip miesiąca, to normalnie wybiłam złoty medal, albo ząb tym medalem
Uwielbiam takie teksty.
Progesteronu już nie badam. Nie chce się stresować.
W poniedziałek zrobię samą betę.
Dziewczyny, proszę, nie trzymajcie za mnie kciuków!!!!!!
One w moim przypadku zdradzają, a nie pomagają.Możecie myśleć, wysyłać pozytywną energię, tańczyć, śpiewać, stepować i tylko co Wam do głowy przyjdzie.
Byle nie kciuki.
carolcia73
Początkująca w BB
Lawendowy dzięki:-)w poniedziałek jak będzie u Ciebie dobrze to zatańczę przed kompem a dzisiaj wysyłam pozytywną energięja zaczynam odliczanie do bety dzięki za medal jeśli się uda i donoszę ciążę to chyba za Twoja radą wybiję zęby profesorkowiuśmiałam się po pachy
GizaS - ja znalazłam taką stronkę: Normy poziomu progesteronu : Progesteron.info.pl Lawednowy pisała, że jak jest poniżej 9 to nie jest dobrze, więc wzięłam pod uwagę drugi przedział, tak wydedukowałam.
Lawendowy - o rany, zapomniałam, że Ty nie lubisz kciuków, przepraszam :-( Własnie odtańczyłam staropolski taniec szczęścia
Lawendowy - o rany, zapomniałam, że Ty nie lubisz kciuków, przepraszam :-( Własnie odtańczyłam staropolski taniec szczęścia
lawendowy_sen
Lilia, ten artykuł o progesteronie dotyczy kobiet zachodzących w ciążę naturalnie, a nie suplementowych, tak jak my, od samego początku. Przerabiałam go wczoraj i przeraził mnie opis typu: "jeśli nie doszło do ciąży – poziom hormonu stopniowo opada"
mgielka888
Lawendowy to ja zaczynam od dzisiaj zaczynam tańczyć i stepować i śpiewać za Twoją pozytywną betę A mój synek wysyła dla Ciebie i Twojego maleństwa pozytywną energię
reklama
dzidzius118
Zaangażowana w BB
Lawendowy przesyłam pozytywną energię. mam nadzieję że się uda:-)
Mazenka jak tam Twoje maleństwo ? :-)
Mazenka jak tam Twoje maleństwo ? :-)
Podziel się: