reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

oszaleje wczoraj ok 15 zaczęłam plamić szybko zadzwoniłam do invicty ale się oczywiście nie dodzwoniłam a do 15 maja czynne no i teraz ani śladu okresu! mam nadzieję że dostanę okres w pon rano i dam radę się umówić na tą wizytę już zaczynam się stresować i dlatego wychodzą takie sytuacje!
Fusun jestem z Tucholi a Ty kiedy podchodzisz?
sham trzymam żeby dzień urodzin był podwójnie szczęśliwy!

reklama
Martaczi zakwalifikowałam się do programu rządowego, ale jeszcze nie zdecydowaliśmy z mężem kiedy podchodzimy. Przypuszczam, że będzie to październik lub listopad. W ciągu ostatnich 12 miesięcy miałam dwie pełne procedury i dwa transfery mrozaczków. Trochę nam to wyczyściło portfele i teraz nawet te 3 - 4 tysiące na leki musimy zwyczajnie uzbierać.

Dagnes u mnie przed crio nie robili mi żadnych badań, kompletnie żadnych...aż zbaraniałam bo uważałam że powinni mi je powtórzyć bo minęło trochę czasu...Ale jak widać nie byly potrzebne(widocznie poprzednio było wszystko jak w zegarku...)Kolejnym krokiem było zgłoszenie się w dniu spodziewanej owulacji do kliniki.

lawendowy - już tańcuję z moim synkiem za Twoją wysoką jutrzejszą betę:happy2:

oktavi - super, już jesteś w ciąży:tak:&&&& aby zarodeczki zagnieździły się w mamusi najbliższe 9 miesięcy

mazenka - gratuluję widoku, w końcu się doczekałaś:-) teraz na pewno będziesz spokojniejsza :-)

martaczi - skoro wczoraj już plamiłaś to na pewno okrez przyjdzie dzisiaj, jutro, mi dlatego lekarz mówił abym się zgłosiła jak będzie już pełne krwawienie a nie tylko plamienie

Dziewczyny ja ostatnio tak mało o osobie, bo trochę odpoczywałam od tego wszystkiego, ale w miarę możliwości codziennie was czytałam i oczywiście wszystkim mocno kibicuje. Ja jutro dzwonie do Novum i umówię się na razie na konsultację, a co dalej okaże się...Mam nadzieję że nie mają za długiego okresu oczekiwania i że trafię w końcu do dobrej kliniki.

dziewczyny, prosba do wszystkich ktore szly dlugim protokolem. mozecie mi napisac, w ktorym dniu cyklu zaczelyscie stymulacje (menopur, puregon, gonal itd). w ktorym dniu od rozpoczecia miesiaczki zaczelyscie..... (mowa o protokole gdzie w cyklu poprzedzajacym bralyscie gonapeptyl).

dzieki

reklama
WTancu.jpg

Dla Lawedowy i Oktavi :tak::tak::tak:

Załączniki

• WTancu.jpg
    WTancu.jpg
    28 KB · Wyświetleń: 32
Do góry