reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Przepraszam że nie odpisuje na wasze posty, ale próbuje jeszcze poznać was i wasze historie. Ale wszystkim bardzo kibicuje.
U mnie stał sie chyba cud! Zadzwonili z kliniki (dzień 6 od punkcji) że jest 1 blastocysta, dobrej jakosci. Zaraz jadę na transfer. Ja juz sie poddałam i zmieniliśmy plan działania a tu taka niespodzianka :-)

Aniolkowa a mowilam
Ze jeszcze trzeba miec nadzieje do samego konca
Bardzo sie ciesze i powodzenia kochana !!!

Annemarie
Wczoraj przez cały dIen nie miałam nic i na wieczor troche poleciało i dzisij rano tez dość. Teraz nic. Lekarka mi mowila ze jak cały dIen bede lezec to któregoś razu sie uzbiera i poleci wiecej ze mam nie panikować
U mnie w rodzinie siostra szwagier chrześniak grypa żołądkowa zakazałam przychodzic do mnie jeszcze mi tego brakuje..ale moja sis biedna w 7 m ciazy mam nadzieje ze nie jest to niebezpieczne dla niej..

Hess a ty sie szykuj do transferu;)

Aniołkowa Najki dla was ImageUploadedByForum BabyBoom1450178430.232753.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1450178430.232753.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1450178430.232753.jpg
    14,6 KB · Wyświetleń: 41
Ostatnia edycja:
reklama
Hess i ja trzymam mocno kciuki za powodzenie stymulacji i silne zarodki:happy:Będziemy miały co świętować;-)
Wierzę, że tym razem się uda;-)
Dziewczyny warto walczyć i się nie poddawać, moja pierwsza stymulacja była fatalna, a raczej jej efekty, zarodki przestały się dzielić po drugiej dobie, byłam załamana. Druga stymulacja była przeciwieństwem pierwszej, 4 zarodki dotrwały do stadium blastocysty i wszystkie 4BB, jeden z nich właśnie próbuje usnąć w wózku, ma 8 tygodni;-)A w bardzo bliskiej przyszłości idziemy po rodzeństwo dla Franusia;-)
Powodzenia dla każdej z Was:happy:

Do góry