24magda09
Fanka BB :)
Najki aniołkowa mama,kciuki z całych sił zacisniete
powodzenia kochane. Hess super ,) oby do transferu i wszystkie będziemy teraz w stanie "błogosławionym"
))))
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chciałabym się z wami podzielić moim skarbem. Dziś tylko dzieciątko a za tydzień serducho !
Zobacz załącznik 722923Zobacz załącznik 722924
Silvia ogólnie czuje się dobrze, do tej pory bez żadnych objawów dopiero dzisiaj tak jakbym delikatnie jajniki miała pobudzona, takie delikatne uczucie jak przed okresem, ale nie wiem czemu bo na @ zdecydowanie za wczesne dopiero około 23-25 także jeszcze sporo czasu, ale mam nadzieję ze @ nie dostane w ogóle przez 9 miesięcya co do testowania to może się skusze w niedziele na test ale jeszcze nie wiem, pewnie ciężko będzie wytrzymać. a ty jak sie czujesz?? kiedy testujesz?? tez dopiero 21??
A do mnie dzwoniła embriolog i z 28 komorek 24 były dojrzałe. Z 12 wybranych zapłodniło się 8. Reszta do mrożenia. Jutro jednak wizyta na być u lekarza i wtedy mi powiedzą ile mam zarodków finalnie. Boję się!!
Najki - przepraszam, ale zmień mi jeszcze raz datę z 17-tego na 16-tego.
Przepraszam że nie odpisuje na wasze posty, ale próbuje jeszcze poznać was i wasze historie. Ale wszystkim bardzo kibicuje.
U mnie stał sie chyba cud! Zadzwonili z kliniki (dzień 6 od punkcji) że jest 1 blastocysta, dobrej jakosci. Zaraz jadę na transfer. Ja juz sie poddałam i zmieniliśmy plan działania a tu taka niespodzianka :-)
jadę po mojego mrozaczka!
prosimy o mocno zaciśnięte paluchy, poślady i wszystko inne, co przyniesie nam w końcu szczęście ;-)
Miało być BLASTUS oczywiście