reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

kachna jak zarodeczki doszły do blastki, a mąż zdrowy to bardzo dobre rokowania są. Bo jak czynnik damski jest to zarodki padaja do 3 doby. Czyli te dwa zarodeczki pochodzą z twoich najlepszych komóreczek:-) u nas czynnik meski my dramat mielismy po 3 dobie.. a pamiętasz jakie te blastki? oznaczenia?

reklama
Kachna witaj :)

Najki nie mam mrozaczkow, planuje jeszcze w tym roku podejsc komercyjnie , 3 proby z mz juz wykorzystalam to bedzie 5 procedura.

Kurcze ile tu nowych lasek - fajnie. A ile po transferach :-)
Inka tulę mocno. Widzę, że silna jesteś i już masz plan - super!!

Ja dzisiaj z przyjemnością zapodałam sobie ostatni zastrzyk i to ovitrelle. Mam pytanko do dziewczyn po punkcji czy też Was przed punkcją bolały cycki? Kurcze mnie bolą jak przed okresem aż dziwne. Mam nadzieję, że to nic złego Np. Za wysoki prg

Bety.mnie tez bolaly cycki.to z pewnoscia po lekach. Ja na przyklad po menopur czulam sie cala obolala.teraz po punkcji I transferze nadal pobolewaja ale to juz z innych powodow.

Kurcze może faktycznie od menopuru
Bety.mnie tez bolaly cycki.to z pewnoscia po lekach. Ja na przyklad po menopur czulam sie cala obolala.teraz po punkcji I transferze nadal pobolewaja ale to juz z innych powodow.

Może faktycznie od monepuru bo go brałam ostatnie dwa dni a wcześniej inne miałam. No cóż oby do piątku. :-)

Mój mąż też ma problemy z nasieniem. Zarodki były 2BB i 3BB. Teraz wielkie oczekiwanie. Poprzednie 2 razy zarodki mialam podawanie w 3 dobie 8A nigdy nie mieliśmy żadnego mrozaka

reklama
kachna ładne te zarodeczki, szczególnie 3BB ma wysoki współczynnik implantacji. Dziewczyny na forum z "gorszych" zarodków maja zdrowe i piękne dzieci:-) to czekamy na testowanko.

Do góry