reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny ,tak mi dzisiaj wszystko chodzI w srodku,bulgocze jakby cos sie tam gotowalo, jakby @ waliła do drzwi.nie wiem co myslec. Masakra jakas:angry:

inka ani ja wróżka ani jasnowidz:-) według artykułu w 14dpt jeżeli beta jest w zakresie 300 - 600 szanse na donoszenie ciąży wynoszą 40% czyli z moich wyliczeń(optymistycznych) 8dpt = 35. Nie podaja czy to 3dniowy czy blastka ale mysle ze blastka:-p Myślę, ze szanse maleją ale zawsze możesz być w tych 20% gdzie beta pojawi się później a ciąża będzie donoszona:-p Predictive value of hCG level 14 days after embryo transfer. - PubMed - NCBI

No I wlasnie:-)szansa jeszcze jest:tak:Kate dzieki za to ze lubisz pogrzebac I znalezc jakies pocieszajace I rzetelne informacje. Buziak za to dla Ciebie

Cześć. Chciałam się przywitać. Jestem na tym wątku nowa. Nie wychodziłam na forum chyba prawie 2 lata ale kojarze parę dziewczyn z wątku o endometriozie. Jestem 3 dzień od transferu to już 3 in vitro. Mam nadzieję, że do 3 razy sztuka

reklama
kachna witaj:-) wielu dziewczynom się udało, czasem jeszcze cięższe przypadki tutaj miały pozytywną bete. Zatem uszy do góry ;-)

Do góry