reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja mam bardzo zaawansowana endometrioze ale w czerwcu miałam laparo i wszystko wyczyszczono i dlatego podjęliśmy ostatnią próbę in vitro

inka...przykro mi kochana..wiem, że wynik nie nastraja pozytywnie, ale mimo wszystko trzymam mocno kciuki. Może jednak beta ruszy.
A jeśli nie...to jaki plan? Przypomnij - masz jakieś mrozaczki? Czy kolejna stymulacja? Prywatnie czy na MZ?
kachna84, efcia83 witajcie na forum :happy:

kachna jak są zarodki to nie może być aż tak źle:-) teraz był transfer? jakies mrozaczki macie? jaki zarodeczek był?

Z 20 komórek zaplodnilo się 13, 11 się rozwijało ale do 5 doby dotrwaly 4 z tego 2 były blastocystami i oba mi podano niestety pozostałych 2 nie udalo się zamrozić. To nasza 3 próba z MZ

najki widzę ze wracasz do życia:-) to dobry znak, wraca siła do walki. A co do MZ nawet jak nie ruszą, to wy macie jeszcze trochę zarodeczków. ja w nie wierze, bo ładne są któryś musi być tym szczęśliwym. Komercyjnie możecie podawać nawet po 2 zarodki, wiec na dwa criotransfery znajdziecie kase:-p

reklama
Do góry