reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Tę dni tak wolno mijają. Można obłędu dostać. Ja jutro wracam dopiero do domu a podchodzilam w Białymstoku a wracam do poznania i nie chciałam od razu jechać, żeby potem nie zarzucić sobie że mogłam zostać i leżąc zamiast tłuc się pociągiem.

najki widzę ze wracasz do życia:biggrin2: to dobry znak, wraca siła do walki. A co do MZ nawet jak nie ruszą, to wy macie jeszcze trochę zarodeczków. ja w nie wierze, bo ładne są któryś musi być tym szczęśliwym. Komercyjnie możecie podawać nawet po 2 zarodki, wiec na dwa criotransfery znajdziecie kase:-p
taaaaa...ja Was czytam cały czas:p mniej piszę bo dużo ostatnio pracuję...i mąż już trochę krzyczy "ciągle tylko to forum! zostaw już to:wściekła/y:"
:-):-)
Kochana mamy 2 mrozaki jeszcze 4BC i 3BC :) oby się udało, bo jestem już trochę zmęczona - to był w ogóle dla nas bardzo zły rok...
A jeśli chodzi o prywatne podejście, to może na jedno byśmy uciułali, ale potem już tylko chleb z dżemem :-p

Kachna witaj :)

Najki nie mam mrozaczkow, planuje jeszcze w tym roku podejsc komercyjnie , 3 proby z mz juz wykorzystalam to bedzie 5 procedura.
Kciuki za Ciebie inka! silna babeczka jesteś :tak:

Witaj Kachnna ja tez w Bialymstoku mialam transfer tylko we wtorek i tez 3 próba przy endometriozie tylko 3-dniowego i dzis 2dpt :-) i podobnie nie mam mroziaków, wiec tez czekam jestem jak narazie ostatnia do testowania:-)

Bety, na bank od menopuru kochana, bo ja nigdy tak nie cierpiałam na ból cycków i jestem pewna, że to przez leki było u mnie :)

najki,
oby choć jeden z mrożaków został!

Ja poprzednie 2 razy mialam tak, że pomimo przyjmowania progesteronu to i tak okres mi się przebijal i zaczynałam plamic na bete szłam dla świętego spokoju ale i tak wiedziałam wcześniej, że się nie udalo

reklama
Do góry