reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

jakoś po czasie mi przychodzą Twoje wiadomości , chyba coś z moim netem..
Stymulacja.. nie wiem dokladnie - 14 zastrzyków gonapeptyl (1 mi sie potłukł) , wizyta 21 i wtedy ma mi dr diłaczyć drugi lek i po 5 -6 dniach wizyta kontrolna, potem kolejna, myślę na poczatku sierpnia by wyszła punkcja

reklama
Oj to sie naprzezywalas - in vitro o tyle fajne jest ze jest duza kontrola wszystkiego takze pozamaciczna szybko sie wykrywa jest małe ryzyko wogole i najlepszy zarodek startuje w zawodach i wogole :)

Ja robiłam tez pierwszy raz i udało sie po paru latach łez i niepowodzeń
Nie masz wyjścia musisz myślec pozytywnie !!

Najki no to pare jajec ladnych masz:D czuje, ze punkcja w poniedzialek:)

no niestety nie w poniedziałek :wściekła/y: jajec sporo ale są jeszcze nie wielkie, w ogóle tylko jeden jajnik ich naprodukował sporo a drugi się ociąga..gnojek :crazy: także jeszcze kilka dni stymulacji, w poniedziałek badania + wizyta i jak "dojrzeją" to pick up w środę. Trochę szkoda...liczyłam, że to już koniec kłucia i w pon będzie po wszystkim, no ale trudno. 3 dni przeżyję. O ile jajniki mi nie eksplodują ;);)

no niestety nie w poniedziałek :wściekła/y: jajec sporo ale są jeszcze nie wielkie, w ogóle tylko jeden jajnik ich naprodukował sporo a drugi się ociąga..gnojek :crazy: także jeszcze kilka dni stymulacji, w poniedziałek badania + wizyta i jak "dojrzeją" to pick up w środę. Trochę szkoda...liczyłam, że to już koniec kłucia i w pon będzie po wszystkim, no ale trudno. 3 dni przeżyję. O ile jajniki mi nie eksplodują ;);)

Hahahaahahahah kochana!! Wazne zeby komórki dojrzałe były !!!

Ja miałam tak samo, miałam miec tydzien s mi dwa razy dokładali i tez tylko jeden jajnik produkował - ale sie opłacało i tez miałam pobranie w srode :)

Ogolnie to takie wakacje że nic nie można zaplanować, zadnego wyjazdu na dłuzej bo ciagle trzeba być w pogotowiu, żeby jechać na podgląd jak pojdzie produkcja.

Hahahahahaha no nigdy nie ma dobrego momentu ... Ja przesunęłam o miesiac zeby trafić ba niski sezon w pracy a sie okazało ze w tygodniu z pobieraniem i transferem jak miałam zwolnienie kolezance zmarł tata i Kongo w pracy... Jej nie ma mnie nie ma a miało byc tak pieknie .. A ja do kliniki miałam 300 km w jedna strone i tak jezdzilam do drugi dzien ... Ehhh :)

Hahahaahahahah kochana!! Wazne zeby komórki dojrzałe były !!!

Ja miałam tak samo, miałam miec tydzien s mi dwa razy dokładali i tez tylko jeden jajnik produkował - ale sie opłacało i tez miałam pobranie w srode :)
no to jak idę Twoim tropem Emi, to liczę na taki sam finał!!! :) :tak:;-)

reklama
Emenems Wspólczuje.. ale czego się nie zrobi.. najważniejsze że się udało! Ktory masz tydzien możesz zdradzić?

Do góry