reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kate, ja też trzymam kciuki! Wszystko będzie dobrze!
Daria, najki pierwsza się zgłosiła do kalendarza :p
Ja cierpię straszliwie.... Mąż mnie musiał wozić do załatwiania spraw dzięki czemu udało się załatwić szybciutko, wróciłam do domu, porzygalam, przespalam się i teraz siedzę i cierpię.... Chciałabym żeby migrena potrwala tylko jeden dzień, ale znając moje szczęście mam weekend z głowy :( w sumie to logiczne Kate co piszesz, bo migreny to ponoć ze zwezajacych się naczyń a jeśli krwi krąży więcej, to tym bardziej... Ale nie pociesza mnie to, bo naprawdę uprzykrza mi to życie.

reklama
olga100 witaj :) ogromne gratulacje!!!
Maadzia27 witaj na forum :) powodzenia w procedurze!

kate kochana estradiol 1032 pg/ml (cokolwiek to znaczy:eek:)?:)

niebajka
taak w invikcie. Właśnie pędzę na wizytę..odezwę się za niedługo! :)

Witajcie kochane ponownie. Przepraszam, że wczoraj tak się zmyłam, ale mąż wkroczył do domu i nie chciałam przy nim pisać, bo on nie lubi generalnie za dużo o tym wszystkim mówić.. Dziękuję serdecznie tym, które tak miło mnie przyjęły i odpowiedziały pozdrawiam

Widzę, że Wy jesteście już w tym wszystkim obeznane i doświadczone. Ja jestem po Kontracepcie i obecnie "delektuję się" Gonapeptylem..

Emenems pewnie masz rację.. tak się czeka, czeka, a czas pędzi i oby pozytywnie się zakończyło. Miło że jesteś :) bo już myślałam że wszystkich wywiało ;)

Ja w koncu piatek ! Ale jestem zadowolona nie przywykłam do pracy od poniedziałku haahah :)
Normalnie wtotek-piatek to moj cały etat ale jak kolezanka ma urlop to musze pracowac od poniedziałku - i tak mi dziwinie... I tylko dwa dni wolnego!! Maskara :D jeZcze swa tygodnie i spoko - przezyje

Tosia a ile ogolnie cała stymulacja ma trwać ?

reklama
Próbuję sie pozytywnie nastawić, z drugiej strony nie chcę za bardzo żeby się nie zawieść - to nasze pierwsze podejście. I nie wiem za bardzo co mnie czeka, tzn wiem z tego co czytałam i co dr mówił - ale tak emocjonalnie jak to zniose. Jestem po przejsciach - 5 miesiecy temu pękła mi ciąża pozamaciczna, po drodze błędna diagnoza, potem na szybko laparoskopia, wyciety jajowód.. dużo nerwów, stresu, żalu..

Do góry