reklama
To wspaniałe uczucie.Bardzo za nim tęsknię.. A męczą Cie mdłosci? ja w 1 ciąży wymiotowałam jak nałogowiec do 6-7 razy na dobę, koszmar, ale wszystko sie wytrzyma jak trzeba :-)
Dzis lekko mi sie cofnęło na raz
A tak to miałam mdlosci dwa/trzy tygosnie ale nie wymiotuje wogole
Ale dzis stwierdziłam ze poprawiło mi sie samopoczucie tylko musiałam makijaz na nowo robic
Ogolnie czuje sie super
Emenems poradź.. mówić czy nie mówić o tym że zdecydowaliśmy sie na in vitro - wśród znajomych, rodziny?to dylemat, bo zdania ludzi są tak podzielone, a z tego co zauważyłam ludzie których to nie dotyczy zazwyczaj - potrafią być okrutni w swoich przekonaniach
właśnie będziesz cudowną mamą - bo tak wyczekany to dzidziuś
Ja córcie urodziłam w wieku 27 lat po 1,5 roku napietych starań, ale obyło sie bez ingerencji.. a teraz już jest o wiele trudniej - po 2,5 roku starań ta pozamaciczna a teraz to juz w ogole mało realne normalnie zaskoczyć..
Ja córcie urodziłam w wieku 27 lat po 1,5 roku napietych starań, ale obyło sie bez ingerencji.. a teraz już jest o wiele trudniej - po 2,5 roku starań ta pozamaciczna a teraz to juz w ogole mało realne normalnie zaskoczyć..
reklama
Emenems poradź.. mówić czy nie mówić o tym że zdecydowaliśmy sie na in vitro - wśród znajomych, rodziny?to dylemat, bo zdania ludzi są tak podzielone, a z tego co zauważyłam ludzie których to nie dotyczy zazwyczaj - potrafią być okrutni w swoich przekonaniach
Wiesz co , ja mieszkam w Norwegii tutaj to metoda leczenia i zadne halo medialne nawet wiekiszosc z nich do konca nie wie do to ale wie ze od trgo sa dziecko hehe
W Polsce mi łatwo bo nie mieszkam tam 7 lat i została mi garstka prawdziwych znajomych gdzie absolutnie kazdy mnie wspierał w mojej drodze - z rodziny natomiast widza moje siostry i szwagier a jedna z siostr to porwana katoliczka ale nigdy by mnie nie oceniła - zawsze była przy mnie.
Rodzicom specjalnie i innym w rodzinie nie mówiliśmy bo uważamy to Zs sprawe tak intymna jak pozycja w ktorej sie poczyna naturalnie dziecko
Nikt nie pyta a my nie wyskakujmy ze to ivf aczkolwiek rodzice wiedza ze to długa droga była i trudne lecznie - chyba om do szczęścia ta informacja nie jest potrzebna
Takze ja nie spotkałam sir osobiscie z zadna ocena mojej decyzji
Podziel się: