reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cześć dziewczyny! Właśnie wróciłam do domu z kliniki. A więc tak: Jestem w 7 dniu cyklu, do tej pory brałam od 15 maja Gonapeptyl Daily co 2 dzień i Metypred 3 tabl/dzień. Dziś Miałam badania progesteronu i estradiolu, potem anestezjologo i wizyta u Pani dr Szpetnar. Mam 16 pęcherzyków na prawym jajniku i 1 na lewym jajniku(tym po usunięciu torbieli). Dostałam receptę na Menopurr 1200j.m. i Menopurr 600 j.m. , Gonapeptyl Daily i Metypred. Następną wizytę mam 05.06. u dr. Jeżak. Dr Szpetnar robiąc mi badanie USG bardzo się zdziwiła, że w 7 dniu cyklu mam tyle pęcherzyków, skoro mam AMH 1,84. Przy tak niskim AMH tyle pęcherzyków i to jeszcze przed Menopurem? Ale potem stwierdziła, że to dobrze i tyle w tym temacie. Nie wiem za bardzo co mysleć. Na dodatek nie miałam kiedy kupić menopuru w Warszawie, bo na pociąg leciałam, a tu okazuje się że u mnie dopiero będzie na jutro;/ Dzwoniłam do kliniki, bo muszę dziś jeszcze ten zastrzyk z menopuru zrobić, a nie mam leku. Babka na infolinii zamówiła mi konsultację telefoniczną na dziś wieczór. Jakiś lekarz ma do mnie dzwonić, żeby poradzić mi co z tym fantem zrobic...Na pewno dostanę opr..
Emenems gratuluje!! Wszystko na dobrej drodze!!Super!!

Dziś dowiedziałam, się , że podobno w Invicta w warszawie już nie kwalifikują nowych par bo podobno kasa się im kończy

Ja mam ten sam problem z moja apteka .... Raz tez jechałam 70 km bo za pozno zamowilam .
Mam nadzieje ze wszystko sie ułoży i jak jutro zaczniesz to moze bedxie wszystko ok ? Kurcze nie znam sie ...trzymam kciuki - piękne pęchole :)

Dziewczyny mam pytanie do tego Menopuru, nic Dostałam receptę na Menopurr - proszek i rozp. do sporz. roztw.do wstrz. 1AMP. 600 J.M. - pod spodem mam napisane stosowanie: 225, 225, 225 1X1 S.C. oraz Menopurr - proszek i rozp. do sporz. roztw. do wstrz. 1 AMP. 1200 J.M., stosowanie: 225, 225, 225, 225, 225, 225 J.M. 1x1 S.C., na rozpisce leków napisała mi dr że mam brać:od 29.05. do 04.06 po 225 Menopurr IM. O co tu chodzi? jak to w koncu trzeba stosować? pomóżcie, bo ja zgłupiała:(

reklama
Do góry