reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Laura - gratuluję ! Piękna betka!
Kama - ja mam myśli co minutę to inne, brzuch też mnie pobolewa, wiec sama nie wiem. Ale ciągle mam nadzieje, że się uda. Będę trzymała za Ciebie kciuki w niedziele. Trzymaj za mnie w środę :)

reklama
Kama35 - bądź dzielna... jeszcze tylko kilka dni. Trzymam mocno kciuki.
Mnie tak bardzo bolało podbrzusze że byłam pewna zbliżającej się @ więc okazuje się że to może być dobry znak.
Matylda i Magda - za Was również ściskam kciuki

Mi mi - "mój" Estrofem ma Estradiol 2 mg (tak też dokładnie na recepcie miałam przez lekarza wypisany)

dziewczyny trzymam za was wszystkie kciukasy !!!!!!!!!!!!!!!! tez swoje 12 lat leczenia przezyłam a teraz popatrzcie na moje suwaczki.....
Moja corcia miala wczoraj roczek !!!!!
NAPEWNO DOCZEKACIE TYCH CHWIL Z DZIECIACZKI , BOG WAM TO WSZYSTKO WYNAGRODZI !!!

Magda M. - ja oczywiście za Ciebie tez trzymam kciuki... taka jestem ostatnio zakręcona, że zapomniałam o tym napisać wcześniej :)
Mama Mikołaja - dzięki za ten wpis i za trzymanie kciuków!

MATYLDA-jasne,ze trzymam kciuki caly czas a w srode prosze jak najszybciej dac nam tu znac piekny tydzien od poniedzialku same mile nowinki.

reklama
Laura ode mnie też duuuużeeeee gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:) TYle czekałaś....ale jestes tylko potwierdzeniem że każdej się uda:):)SUPER duża betka....też wróżę bliźnięta:):)co do estrofemu też brałam 2 mg, tak miałam przepisaną rp, możesz zawsze zadzwonić do apteki i spytać jak była przepisana recepta....a jak masz blisko to najlepiej podejść do apteki i sprawdzić receptę, są przechowywane i każdy pacjent ma prawo sprawdzić receptę jeśli ma jakieś wątpliwości....też możliwe jest że lekarz na rp napisał Ci tylko Estrofem i wtedy wydaje się najmniejszą zarejestrowaną dawkę czyli wtedy dostałaś 1 mg, zadzwoń też może do kliniki i spytaj jaką miałaś dostać:)

Do góry