reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
nadal jestem w szoku... ale strasznie się cieszę. Dziś w pracy jak się dowiedziałam to aż się poryczałam z radości.
Ja już zdążyłam zwątpić w powodzenie. Wczoraj pół godziny dumałam nad kolejnym zastrzykiem z Clexane - po co ja to jeszcze robię :) A dziś po wyniki to nawet nie chciało mi się jechać tylko wysłałam męża na odczepne.
No i z tymi objawami potransferowymi to naprawdę nie idzie trafić. Poprzednio ból brzucha i porażka, teraz ból brzucha i to ciągły i silny - i być może sukces.

Dziewczyny za ile dni powinnam powtórzyć betę ?

LAURA-kochanie lezki mam w oczach za twoje szczescie gratulacje bo chyba mozna ci juz smialo sciskac,teraz chyba Matylda w srode no i ja w niedziele ale cos mam czarne mysli brzuch troche tak jak do @ ciagnie ale moze tak ma byc a moze nie ma znaczenia juz sama nie wiem boje sie bardzo.Ciesze sie ze juz masz za soba teraz tylko same dobre chwile przed toba moze ten tydzien ty zaczelas pozytywnie to moze ja skoncze tez pozytywnie buziaki dla wszystkich!!!!

reklama
laura
dziekuje za odpowiedz a powiedz mi jeszcze czy ten estrofem to jest 1mg czy 2mg w jednej tab. ???? bo ja kupilam dzisiaj i dostalam estrofem mite i jest 1mg w tab. i zastanawiam sie czy to jest to ja juz poprostu wariuje przez te leki

Do góry