reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
laura dziekuje za odpowiedz :)))))) jeszcze raz wielkie GRATULACJE !!!!!!!!!!!!

szarlotka musze podejsc do tej apteki bo wydali mi jedno opakowanie bo reszty nie mieli i dlatego tak mi przyszlo do glowy czy dobrze wydali mi, wiem ze daja tez 1mg ale pojde i sie dopytam bo jakos nie daje mi to spokoju poprostu wole teraz wszystkiego pilnowac zeby znow sie nie okazalo ze transfer mi przepadnie bo z endo beda problemy

pozdrawiam i trzymam kciukaski za testujace :)))))))

Witajcie kochane,musze sie z wami podzielic,wiem,ze jestem nie powazna ale dzis mialam sen ze sie udalo a w niedziele powinnam testowac ale juz nie wytrzymalam i zrobilam test dzis wyszedl pozytywny za pare godzin zrobilam drugi i tez pozytywny!!!!:)nie chce sie nakrecac ale czy to mozliwe ze wyszedl by pozytywny a w niedziele jak mam robic wyjdzie negatywnie wiem,wiem ,ze nie powinnam sie cieszyc i staram sie uspokoic i nie zapeszac ale musialam wam to napisac co wy myslicie o moich tescikach?

Witajcie kochane,musze sie z wami podzielic,wiem,ze jestem nie powazna ale dzis mialam sen ze sie udalo a w niedziele powinnam testowac ale juz nie wytrzymalam i zrobilam test dzis wyszedl pozytywny za pare godzin zrobilam drugi i tez pozytywny!!!!:)nie chce sie nakrecac ale czy to mozliwe ze wyszedl by pozytywny a w niedziele jak mam robic wyjdzie negatywnie wiem,wiem ,ze nie powinnam sie cieszyc i staram sie uspokoic i nie zapeszac ale musialam wam to napisac co wy myslicie o moich tescikach?
nie, nie ma raczej opcji zeby w niedziele wyszedl negatywny:-). Juz po cichu gratuluje, bo jak tescik teraz wychodzi to betka musi byc wypasiona:-)

PTENCER-dziekuje za wsparcie ale 18-lat czekalam na te kreseczki na tescie,rany ja nie wierze ze mozliwe ze sie udalo,ale tak pocichutku w srodku sie ciesze:)

Kama, moja Droga bardzo sie ciesze, 2 tesciki pozytywne - ja bym uwierzyla w sukces w 99%. Maj chyba jest wyjatkowo szczesliwy.

PTENCER-dziekuje za wsparcie ale 18-lat czekalam na te kreseczki na tescie,rany ja nie wierze ze mozliwe ze sie udalo,ale tak pocichutku w srodku sie ciesze:)
calkowicie Ciebie rozumiem:-). Ja tez czekalam, owszem duzo krocej, ale wiem co to znaczy czekac na II kreseczki i wiem co to za radosc polaczona ze strachem i niedowierzaniem-> kazda ciezarowka po IVF/ICSI wie o czym mowie:-). Ale Kochana, test pozytywny, to bardzo dobry objaw i mozesz sie powoli cieszyc.

reklama
Kama35 ja zrobiłam też teścik wcześniej:)8 dpt...i wyszedł pozytywny , a betka tylko potiwerdziła...także jeśli teścik teraz już wyszedł to można Ci gratulować:):):)według mnie będzie git!!!!:)

Do góry