reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
MAGDALENA-kochanie nie denerwuj sie czasami jest to bardzo dobry znak ze twoje malenstwo sie implantuje ale nie wiem dokladnie obserwuj i pisz jak cos bedziesz chciala wiedziec ja nie jestem super znawca ale jest sporo dziewczyn ktore napewno ci cos podpowiedza zajrzyj na watek ciezarowki po in vitro tam sa bardziej zaawansowane nie ktore zapytaj ich tez .Buziaki a kciukaski trzymam mocno kochana!!!!!!

Witajcie Dziewuszki!

Bardzo dawno mnie tu nie było, dziewczyny które mnie mogą pamiętać chodzą sobie gdzieś tam z brzuszkami i maluchami na rękach. Mam nadzieję teraz sobie z wami pokorespondować, otuchy dodaje kontakt z dziewczynami w tej samej sytuacji.

Wracam do walki o malucha po długiej walce z innymi choróbskami. Nareszcie mogę znów zacząć program. Chcę odebrać ostatniego malucha z zimowiska (wstepnie połowa czerwca), zrobic hiteroskopię (termin mam w połowie lipca) i ewentualnie podejść do stymulacji raz jeszcze. Histero chyba nie dam rady przyspieszyć terminu, więc zaryzykuję najpierw z mrozakiem.

Powód niepłodności: starość :) Za kilka dopiero lat 40stka, ale mój wynik AMH =1 i FSH raz 11, pózniej spadło do ok 7 ale i tak nie mam złudzeń, że jest zle. No i miesiączki to juz tylko 2 dniowe plamienia, nie to co kiedyś.

Liczę na cud histeroskopii, ale tylko ja, moja lekarka nie wierzy w nieprawidłowości ze strony macicy.

Tyle o mnie, mam nadzieję na częsty kontakt z wami. Postaram się nadrobić wiadomości, kto co kiedy:)

Gratulacje dla szczęśliwych przyszłych mam- dużo tu dobrych wieści na forum!

Pozdrawiam

BetaBeta-> fajnie Ciebie znowu tutaj widziec:-). I nie gadaj glupot o tej starosci, znajomy teraz skoczyla 41 lat i urodzila zdrowego synka, a planuje nawet drugie dziecko.

witaj BETA to w czerwcu podchodzimy razem, moj criotransfer tez mi wypada na polowe czerwca, mam nadzieje ze bedzie tak szczesliwy jak maj :))))))))))))))

reklama
witaj BETA to w czerwcu podchodzimy razem, moj criotransfer tez mi wypada na polowe czerwca, mam nadzieje ze bedzie tak szczesliwy jak maj :))))))))))))))

no to lece podobnie jak wy!! ja tez na czerwiec, po 20 planowany transferek teraz sie wyciszam haha i wyciszam......
witaj beta......

Do góry