reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hess to tylko część::-p reszta to dobry materiał na książkę:-D

Dariaa to zmusić, męża do zdrowego odżywiania spermatogeneza trwa 3 miesiące, więc jeżeli teraz nie wypali, to będziecie gotowi do następnego podejścia. Czasem jest tak, że akurat czas nie ten, on chorował, czy ty się źle wyciszyłaś i komórki kiepskie, albo plemniki, każde ivf jest inne. Białystok to dobry kierunek, jednak nie wiadomo ile tam będziesz czekać na podejście do ivf. Wy jesteście banalnym przypadkiem, dlatego jeżeli Invicta nie będzie miała odległych terminów to ja bym tam jeszcze raz spróbowała a potem Białystok. Zobacz jak było u mnie, u nas były kiepskie zarodki, raz podane w 4 dobie P8B, 16B nie wiadomo czy one przeszły by do blastki, potem zniszczone odmrożone komórki i jeden zarodek P8B w 5 dobie. A teraz faktycznie zapłodniły się tylko trzy, ale jeden zarodek 5AA z tysiąca plemników trafili akurat na tego dobrego..zobaczymy czy zarodek będzie zdrowy, bo morfologia nie gwarantuje tego. Chce powiedzieć że za 2 razem będziesz miała inne zarodki przy tych samych dawkach leków i protokołach i przy lepszych wynikach pomyślisz ze to klinika takie super rzeczy robi. Za każdym razem wynik będzie inny.

reklama
Wiecie co, powiedziałam dyrektorce, że zapisałam się dziś do lekarza na 14.15, bo mam gorączkę i problemy z zatokami, i będe miala zwolnienie do końca tygodnia, to zrobiła minę jak srający kot na płocie. Nie powiedziałam jej oficjalnie, ale sie domysla, że jestem w ciąży!!!!Powiem jej w środę po prenatalnych, które mam we wtorek. Ręcę opadają!!!

Nie denerwuj sie .... Niech se strzela piorunami z dupy nie daj sobie popsuć humoru !

U mnie jak pech to pech ... Sa nas tlko diete w biurze i akurat teraz, gdzie od tygodni wzzystko zaplanowane tata kolezanki zmarł w wekend..... I nie ma jej cały tydien a jutro usg i cały dzien latam i probuje dwa dni w jeden ogarnac ...
Calineczka sciskam :***

Hess to tylko część::-p reszta to dobry materiał na książkę:-D

Dariaa to zmusić, męża do zdrowego odżywiania spermatogeneza trwa 3 miesiące, więc jeżeli teraz nie wypali, to będziecie gotowi do następnego podejścia. Czasem jest tak, że akurat czas nie ten, on chorował, czy ty się źle wyciszyłaś i komórki kiepskie, albo plemniki, każde ivf jest inne. Białystok to dobry kierunek, jednak nie wiadomo ile tam będziesz czekać na podejście do ivf. Wy jesteście banalnym przypadkiem, dlatego jeżeli Invicta nie będzie miała odległych terminów to ja bym tam jeszcze raz spróbowała a potem Białystok. Zobacz jak było u mnie, u nas były kiepskie zarodki, raz podane w 4 dobie P8B, 16B nie wiadomo czy one przeszły by do blastki, potem zniszczone odmrożone komórki i jeden zarodek P8B w 5 dobie. A teraz faktycznie zapłodniły się tylko trzy, ale jeden zarodek 5AA z tysiąca plemników trafili akurat na tego dobrego..zobaczymy czy zarodek będzie zdrowy, bo morfologia nie gwarantuje tego. Chce powiedzieć że za 2 razem będziesz miała inne zarodki przy tych samych dawkach leków i protokołach i przy lepszych wynikach pomyślisz ze to klinika takie super rzeczy robi. Za każdym razem wynik będzie inny.

podniosłas mnie na duchu i wytlumaczylas wszystko na moj rozum ;) :tak: Dziekuje :* i rowniez gratuluje serduszkaaa:tak::)
w takim razie przekaze wszystko mojemu M ;) i niech sie bierze za siebie:) a jakies suplementy brac jakies witaminki jesli chodzi o M;-)???;) czy nie?

Hessik, pamiętam, ale jeszcze dzisiaj jestem w Rybniku, jutro już w Warszawie ale mam trochę do pozalatwiania. Ale jutro wieczorem wyśle na pewno!

Bubu to na pewno lutka.... Mnie tak lekko coś czasem poboli ale nie jest to mocne ciagniecie.... Spisalam już te próbę na straty :(

reklama
Do góry