reklama
missdior23
Fanka BB :)
Sykatynka...jedziemy na jednym wózku i razem będziemy się cieszyć :-)
Przepraszam, że tak późno ale musiałam jeszcze do mamy podjechać z fotką i tak się jakoś zeszło...
A więc kropek ma silne serduszko bije około 160 razy na minutę jak nie więcej. CRL 15,3 mm, czyli wszystko dobrze
Dariaa jutro odpisze bo nie mam siły już tworzyć ale zgrubsza zgadzam się z Caliną powinni podać zarodka kompaktującego, może tamten był ładniej upakowany
A więc kropek ma silne serduszko bije około 160 razy na minutę jak nie więcej. CRL 15,3 mm, czyli wszystko dobrze
Dariaa jutro odpisze bo nie mam siły już tworzyć ale zgrubsza zgadzam się z Caliną powinni podać zarodka kompaktującego, może tamten był ładniej upakowany
missdior23
Kate...mega gratulacje...oby tak dalej :-) !!!
Missdior, do szczescia potrzeba tylko jednego zarodeczka. moja ostatnia stymulacja tez nie byla zbyt optymistyczna bo mialam pobranych 8 komorek. transfer byl 2 zarodkow a z pozostalych w 5 dniu zostal tylko jeden. Embriolog nie byl entuzjastyczny, nawet powiedzial ,ze nie wie czy przezyja pozostale do 5doby. Te co mi podano tez nie byly rewelacyjne a jednak jeden z nich ze mna zostal a dzis rozrabia na calego
Kate, gratuluje udanej wizyty
Kate, gratuluje udanej wizyty
lilka-1986
Kate no widzisz ?? Ja tam bylam o Was spokojna ;-) tylko Ty tak lubisz w niepewnosci trzymac ... ciesz sie w koncu ciaza !
reklama
Madziulka Rz
Kate gratuluję , wczoraj czekałam na wieści , ale już padłam.... :-)
Podziel się: