reklama
.szkrabek
Fanka BB :)
Szkrabku, a Ty kiedy masz wizytę?Jesteś na L4?Nadal masz podwyższone te leukocyty?
calineczkaa - wow, ale masz pamięć ;-) dzięki kochana .
Jutro idę na pierwsze USG (zlecone przez moją ginkę prowadzącą), w sobotę jadę do kliniki, pewnie już ostatni raz (o ile wszystko jest dobrze).
Jestem na L4 cały czas, do 24.04 i pewnie dostanę przedłużenie.
W sumie nie wiem czy hiperka już przeszła - czytałam, że to nie tylko woda w brzuchu i ból brzucha, ale też wewnątrz organizmu działa, więc zobaczymy co mi w klinice powiedzą w sobotę.
Ostatnia morfologia wykazała znów podwyższone leukocty i inne %, które wskazują na infekcję - ale zastanawiam się czy po stymulacji czy tej całej aptece, którą ostatnio przyjęłam i przyjmuję organizm po prostu w ten sposób reaguje - reakcja obronna ;-)
Dziś powtórzyłam badanie moczu - by wykluczyć zapalenie pęcherza, zadzwoniłam do kliniki i czekam na tel od profesora...
calineczkaa
Szkrabku, ale cały czas masz kontakt z Białymstokiem?
Czy tutaj masz już lekarza prowadzącego?
Czy tutaj masz już lekarza prowadzącego?
.szkrabek
prowadzącego mam tutaj, ale do Białego jadę jeszcze w sobotę na ostatnią wizytę - więc nie wiem czy to moge określić jako kontakt :-) prof. kazał się pojawić 3 tyg po pozytywnej becie na kontrolę, więc jadę.
Dziś dzwoniłam do kliniki by zapytać o te kłucia w brzuchu, czy mogę coś jeszcze zrobić, czekam na oddzwonienie... ale nie wiem czy dobrze zrobiłam... bo co on mi powie przez tel zawracam tylko du..ę...
Dziś dzwoniłam do kliniki by zapytać o te kłucia w brzuchu, czy mogę coś jeszcze zrobić, czekam na oddzwonienie... ale nie wiem czy dobrze zrobiłam... bo co on mi powie przez tel zawracam tylko du..ę...
sykatynka trzeba Ci wkopać może właśnie tak u Ciebie wygląda ciąża która zakończy się urodzeniem zdrowego dziecka. Moja mama nie miała żadnych objawów, w obu ciążach, więc tylko beta prawdę Ci powie! zrób tę bete wreszcie to spokój będzie
Calina nie ma gwarancji, 4AA może nie być zdrowe, a 4CC tak. Poza tym nie wiadomo z jakiego zarodka my pochodzimy wiec wrzuć na luz.
Dariaa trzymam kciuki, za powodzenie tu albo w Białym.
A ja nie chudnę tylko tyję, do tego mam mdłości, w nocy spać nie mogę bo siusiu bo zgaga bo cukier spada ehh... kreci mnie się w glowie, i teraz tez leze i umieram, a obiad chce zrobić i posprzatac:-(
Calina nie ma gwarancji, 4AA może nie być zdrowe, a 4CC tak. Poza tym nie wiadomo z jakiego zarodka my pochodzimy wiec wrzuć na luz.
A ja nie chudnę tylko tyję, do tego mam mdłości, w nocy spać nie mogę bo siusiu bo zgaga bo cukier spada ehh... kreci mnie się w glowie, i teraz tez leze i umieram, a obiad chce zrobić i posprzatac:-(
sykatynka
A tak w ogóle to piękne miasto, zrobiłam sobie dzisiaj spacerek bo miałam blisko z hotelu do sądu i usc i bardzo mi się podoba :-) a ty mieszkasz gdzieś centralnie? Wpadlabym w przyszłym tygodniu szampanem piccolo oblewać dobre wyniki twojego harmony
calineczkaa
Hess, więcej śmiechu byśmy miały niż nauki, coś czuję
Ale jego wyobraźnia, jak widać nie zna granic
Dostałaś już ten okres?????Bo ja się napaliłam bardziej na Twój transfer niż Ty sama
Ale jego wyobraźnia, jak widać nie zna granic
Dostałaś już ten okres?????Bo ja się napaliłam bardziej na Twój transfer niż Ty sama
reklama
dariaa16
sykatynka trzeba Ci wkopać może właśnie tak u Ciebie wygląda ciąża która zakończy się urodzeniem zdrowego dziecka. Moja mama nie miała żadnych objawów, w obu ciążach, więc tylko beta prawdę Ci powie! zrób tę bete wreszcie to spokój będzie
KATE niedziekuje :* ale o tym Białym narazie mysle....niewiem jak tam jest z tą kolejka...? pewnie zadzwonie i dopytam, do bialego mam 170km w sumie nie tak daleko....ale narazie licze na mrozaki moje :*.... moze uda mi sie zrobic histeroskopie lub skaleczenie endo, i sie uda?
Podziel się: