reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Szkrabku, a Ty kiedy masz wizytę?Jesteś na L4?Nadal masz podwyższone te leukocyty?

calineczkaa - wow, ale masz pamięć ;-) dzięki kochana .

Jutro idę na pierwsze USG (zlecone przez moją ginkę prowadzącą), w sobotę jadę do kliniki, pewnie już ostatni raz (o ile wszystko jest dobrze).
Jestem na L4 cały czas, do 24.04 i pewnie dostanę przedłużenie.
W sumie nie wiem czy hiperka już przeszła - czytałam, że to nie tylko woda w brzuchu i ból brzucha, ale też wewnątrz organizmu działa, więc zobaczymy co mi w klinice powiedzą w sobotę.
Ostatnia morfologia wykazała znów podwyższone leukocty i inne %, które wskazują na infekcję - ale zastanawiam się czy po stymulacji czy tej całej aptece, którą ostatnio przyjęłam i przyjmuję organizm po prostu w ten sposób reaguje - reakcja obronna ;-)

Dziś powtórzyłam badanie moczu - by wykluczyć zapalenie pęcherza, zadzwoniłam do kliniki i czekam na tel od profesora...

prowadzącego mam tutaj, ale do Białego jadę jeszcze w sobotę na ostatnią wizytę - więc nie wiem czy to moge określić jako kontakt :-) prof. kazał się pojawić 3 tyg po pozytywnej becie na kontrolę, więc jadę.

Dziś dzwoniłam do kliniki by zapytać o te kłucia w brzuchu, czy mogę coś jeszcze zrobić, czekam na oddzwonienie... ale nie wiem czy dobrze zrobiłam... bo co on mi powie przez tel :sorry2: zawracam tylko du..ę... :confused2:

Calineczka, hehe, ale leniuch z Twojego męża! A kto będzie Ci pomagał oddychać podczas porodu, jak nie będzie na tych zajęciach. Ja mogę iść tylko w zastępstwie :), w wyjątkowej sytuacji. A tak on musi, hihi.

sykatynka trzeba Ci wkopać:-p może właśnie tak u Ciebie wygląda ciąża która zakończy się urodzeniem zdrowego dziecka. Moja mama nie miała żadnych objawów, w obu ciążach, więc tylko beta prawdę Ci powie! zrób tę bete wreszcie to spokój będzie:-p

Calina nie ma gwarancji, 4AA może nie być zdrowe, a 4CC tak. Poza tym nie wiadomo z jakiego zarodka my pochodzimy wiec wrzuć na luz.

Dariaa trzymam kciuki, za powodzenie tu albo w Białym.

A ja nie chudnę tylko tyję, do tego mam mdłości, w nocy spać nie mogę bo siusiu bo zgaga bo cukier spada ehh... kreci mnie się w glowie, i teraz tez leze i umieram, a obiad chce zrobić i posprzatac:-(

A tak w ogóle to piękne miasto, zrobiłam sobie dzisiaj spacerek bo miałam blisko z hotelu do sądu i usc i bardzo mi się podoba :-) a ty mieszkasz gdzieś centralnie? Wpadlabym w przyszłym tygodniu szampanem piccolo oblewać dobre wyniki twojego harmony :D

Hess, więcej śmiechu byśmy miały niż nauki, coś czuję:-D
Ale jego wyobraźnia, jak widać nie zna granic:happy:
Dostałaś już ten okres?????Bo ja się napaliłam bardziej na Twój transfer niż Ty sama:-D

reklama
sykatynka trzeba Ci wkopać:-p może właśnie tak u Ciebie wygląda ciąża która zakończy się urodzeniem zdrowego dziecka. Moja mama nie miała żadnych objawów, w obu ciążach, więc tylko beta prawdę Ci powie! zrób tę bete wreszcie to spokój będzie:-p

Calina nie ma gwarancji, 4AA może nie być zdrowe, a 4CC tak. Poza tym nie wiadomo z jakiego zarodka my pochodzimy wiec wrzuć na luz.

Dariaa trzymam kciuki, za powodzenie tu albo w Białym.

A ja nie chudnę tylko tyję, do tego mam mdłości, w nocy spać nie mogę bo siusiu bo zgaga bo cukier spada ehh... kreci mnie się w glowie, i teraz tez leze i umieram, a obiad chce zrobić i posprzatac:-(

KATE niedziekuje :* ale o tym Białym narazie mysle....niewiem jak tam jest z tą kolejka...? pewnie zadzwonie i dopytam, do bialego mam 170km w sumie nie tak daleko....ale narazie licze na mrozaki moje :*.... moze uda mi sie zrobic histeroskopie lub skaleczenie endo, i sie uda?

Do góry