reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Yplocka ze swoich emocji zapomniałam Tobie pogratulować dwóch zdrowych maluszków:tak:Czyli wkrótce przygarniasz pod serducho dzieciaczki? Dobrze mieć posiew, cytologie i bakteriologię w porządku. Nie wiem czy miałam na bakterie tlenowe i beztlenowe:baffled:

reklama
GizaS dopiero weszłam na forum :) zaraz zacne czytać
ale mam pytanie co do tej tójcy - ja sie robi zz krwi?? i ja i mąż/??
czy olej z siemienia lnianego to to samo co olej lniamy /.. i ile tych kaspułke brać??
homosceinta wyszła u mnie 8 :)

gizas-supper. a ja ci policzylam i masz prawidlowy przyrost:-D

yplocka- gratki. oby dalsze wiesci były pomyślne.

jo.m moja ty kochana, caly czas mysle o Tobie. nie umie sie pogodzic ze sie nie udalo. mam nadzieje ze sie trzymasz i mysl o zabraniu mrozaczka do siebie...

annemarie i migotka musicie być dobrych myśli

kiki jak zdrówka
Giza piękna beta i jestem wręcz dumna z Ciebie że przez tydzien jej nie robilas
Czuje się nieprzygotowana do tego podejścia: [FONT=&amp]mutacje w MTHFR to jest jakieś jedno badanie??[/FONT][FONT=&amp]D-dimery - jak je zbadać??
Komórki NK zrobie w invicie[/FONT]
[FONT=&amp], [/FONT][FONT=&amp]albo w Novum ( trzeba byc na czczo??)
a białko S?? a co jeśli mam podwyżsozny wynik FT4?? gorna granica normy??
zaczynam teraz fiksować..
Jo.M i ja nigdy nie miałam podane clexane, myślicie ze warto wziąć na własną reke??

[/FONT]

Ostatnia edycja:
GizaS mignęło mi gdzieś miedzy wierszami, kiedy otwierałam inna stronę:-)
Masz swój cud i niech Cię nie opuszcza:happy2:

reklama
Wiecie dziewczyny, znalazłam coś takiego na bocianie (ciekawe czy coś takiego faktycznie jest konieczne...??):

"Witam Panie Doktorze

Stwierdzono u mnie inwrsję pericentryczna chromosomu 9 -leczę się 7 lat, raz udało mi się zajść w naturalna ciąże która skończyła się w 9 tygodniu obumarciem.Chciałam spytać jak duży wpływ na płodnośc ma taka inwersja, czy jest sens podchodzić do in-vitro w związku z tym?

Pozdrawiam"

Odpowiedź:
"
Szanowna Pani
To wskazanie do zrobienia in vitro z badaniem zarodka przed podaniem go do jamy macicy
Jacek Szamatowicz"

Do góry