reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Okaże się w czwartek. Miałam podane dwa zarodki 3 dniowe 8A i 6A. Ale chyba tylko i aż jeden został ze mną. Niektóre dziewczyny miały znacznie wyższą betą a mają jednego bąbla pod sercem:sorry2:Ale chociaż się uspokoiłam i wytrzymam do czwartku bardziej na luzie:-p

Okaże się w czwartek. Miałam podane dwa zarodki 3 dniowe 8A i 6A. Ale chyba tylko i aż jeden został ze mną. Niektóre dziewczyny miały znacznie wyższą betą a mają jednego bąbla pod sercem:sorry2:Ale chociaż się uspokoiłam i wytrzymam do czwartku bardziej na luzie:-p

jeeeeee,super nastepna mamula sie szykuje:-)

Lilia - Ok dzięki bardzo. D-dimery miałam robione i mam ok. Chyba wezmę od Zuli jednak tą 60 bo 40 odpowiada fragminowi 5000 także może trochę większa dawka coś da. A te badania - czas potrombinowy - to gdzie robiłaś. Ja jutro powtórzę bete to od razu bym mogła coś przy okazji porobić.

Yplocka - Super wiadomości :-)

Jo.M
tak trzeba kochana nigdy sie nie poddawac,widze ze juz dalej planujesz,to dobrze:-) w koncu bedzie dobrze:-)

Gizas baaaaaaaaaaardzo się cieszę :-D trzymam nadal kciuki i mam nadzieję, że wkrótce spotkamy się na ciężaróweczkach :tak:

Hess warto iść z tym wynikiem do genetyka, może będzie trzeba zrobić kolejne badania. Na pewno warto dowiedzieć się od genetyka czegoś więcej

Jo.M. przykro mi że tym razem się nie udało. Trzymam kciuki nadal, w końcu się uda, zobaczysz...

smerfeta - tak, 17 lutego idę z M. do genetyka. Ale już teraz ciekawość mnie zżera i sobie podczytuje z czym to się je, hehe.

GizaSsuper. Gratki.

Jo.M. przykro mi. Walcz dalej Kochana, uda się...

Dziewczyny, czy jest sens robienia posie
wu z kanału szyjki macicy na tlenowce, beztlenowce i chlamydie?

reklama
Gizas - super wieści!!! :-):-):-) bardzo się cieszę. Oby każda z Was po kolei teraz tak się chwaliła - mam nadzieję, że zapoczątkowałaś trend ;-)

Do góry