dorocica
Fanka BB :)
No ba zakupy to zajefajna odstresowaczka tylko czasem zbyt kosztowna i niestety kompletnie do bani , potem trzba lecieć sklepu oddawać zakupy bo kompletny niewypał, ale jak działa to można polatac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kati, wiem o czym mówisz, też mam potencjał alkoholiczki, dlatego nie pije.
W zeszłym roku, byłam na imprezie, na której była świeża mamusia - in vitrówka - nie piła ponad dwa lata (przygotowania, zabieg,ciąża i karmienie). Była szefową imprezy, narzuciła wszytskim gościom normę i tempo - daliśmy czadu.
Ale u mnie kto się dzieciakiem zajmie - jak się opiję to 3 dni zdycham, a 4-go dopiero posiłki zaczynam przyjmować. 6-go dopiero zaczynam jeździć samochodem
hej dizewczyny!Na stres moje drogie panie to najlepsze jest bzykanko:-)
to chyba glupie pytanie, ale ty godzinami operujesz mam nadzieje, nie dniami miesiaca?Ja idę na betkę o 13 a potem mam wizytę u gina Odezwę się ok. 16.