reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

bzzzz GRATULUJE kochana!!!! twoje testy z jedną kreska okazały sie pomyłką cierpliwie doczekałas sie.
Dbaj o siebie i o bebyska;-)

reklama
HEJKA

Na poczatku SERDECZNIE GRATULUJE WSZYSTKIM ZACIAZONYM DZIEWCZYNOM i trzymam kciuki za pieknie rosnaca betke !!!

Do mnie dzis kurier przywiozl przesylke z zastrzykami na kolejne podejscie....kurcze juz zaczynam sie denerwowac, tych lekow jest wiecej jak ostatnio....
Mam nadzieje ze wszystko pojdzie dobrze i gladko i tym razem podejscie zakonczy sie sukcesem:-)
Serdecznie Was pozdrawiam i jak zaczne cala zabawe to bede informowac na biezaco!!!

P.S Ile paczkow dzis zaliczylyscie??? ;-);-)

bzzzz- gratulacje i powodzenia. Kiedy dowiesz sie czegos wiecej?

Zuzanka81 - oby jak najwiecej sie prawidlowo zaplodnilo i silnie rozwijalo. za chwilke masz transwer i zaczynamy odliczanie do bety :)

*Meg* wytrzymaj jeszcze troche ,kazdy dzien bedzie bardziej wiarygodny. Chociaz do poniedzialku.

Witam wszystki nowe silaczki i jak sobie wszystkie zyczymy jak najwiecej wiosennych zafasolkowan.

Magdanow - po transferze zostajesz w szpitalu jakies 30 minut do 1 godziny i wracasz do domu....bynajmniej u nas w Stanach tak jest....
Pozdrawiam i II kreseczek jak najszybciej zycze:-)

zuzanka81-> 10 jajeczek to bardzo ladny wynik. Trzymam kciuki mocno za seksik na szkielku:-). Daj znac jak bedziesz cos wiecej wiedziec
bzzzz-> jeszcze raz gratuluje i tak sie straszne ciesze!!!!. Wiesz, ja podobnie jak Ty, bylam pewna, ze sie nie udalo-> na poczatku zero objawow. Ale w mojej podswiadomosci cos mi caly czas mowilo, ze moze jednak jest fasolinka:-)
magdanow-> nie, po transferze nie zostaje sie w szpitalu. Owszem, musisz chwilke polezec po transferze, ale w moim wypadku to bylo 10 minut i do domu

Hej dziewczyny :-)
Czy któraś z Was miała robione AH? tzn naciecie otoczki zarodka? Bo zastanawiam sie czy mamy to robic

witaj Asiiek :-)wiem,że można w novum wybrać formę zapłodnienia IVF jest tańszy od ISCI ,nam powiedziano dopiero jak się zaczęliśmy wypytywać co i jak,ale może to i dobrze, że ISCI może będą pewniejsze?sama nie wiem,mam nadzieję i to wielką ,że się uda:-(

my w Invicie tez mamy prawo wyboru..dlatego chcemy ISCI

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja sie za dobrze czuje . 4 dpt i zadnych ojawow. Jestem pewna ,ze sie nie udalo. Chce byc w ciazy.....

Jak Ty tak mówisz to co ja mam powiedzieć....6 dzień i zero objawów.

Dziewczyny
A co wiecie na temat plamienia implantacyjnego? Pojawia się, gdy zarodek zagnieżdża się w macicy. A co jak plamienia nie ma? Może być wogóle taka sytuacja? Czy wtedy oznacza to, że zarodek się nie zagnieździł??
Jak było w przypadku tych którym się udało???

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dziewczyny
A co wiecie na temat plamienia implantacyjnego? Pojawia się, gdy zarodek zagnieżdża się w macicy. A co jak plamienia nie ma? Może być wogóle taka sytuacja? Czy wtedy oznacza to, że zarodek się nie zagnieździł??
Jak było w przypadku tych którym się udało???

chyba nie zawsze jest to plamienie

Do góry