reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

magdalena85 a czy u Was coś zdiagnozowali czy też nikt nic nie wie?

zuzanko81 u nas przyczyną jest słaba armia mojego męża. Wczoraj natomiast byłam na wizycie u swojego profesora w Gdańsku i stwierdził, że zarodki za każdym razem były bardzo ładne i teraz mam szukać przyczyny także u siebie. Mam się udać do immunologa i on z pewnością coś wykryje. Ja nie chcę już tu się leczyć. Poczekam na wizytę w Bocianie.

reklama
Ja sie za dobrze czuje . 4 dpt i zadnych ojawow. Jestem pewna ,ze sie nie udalo. Chce byc w ciazy.....
winki80 kochana brak objawów wcale nie zwiastuje tego, że Twój transferek się nie udał. To czy je mamy lub nie, zależy od naszego organizmu indywidualnie. Jedna ma a druga nie. To nie jest jakiś wyznacznik udanego transferu.
Także kochana głowa do góry i odpoczywaj, nie stresuj się i nie załamuj. Myśl pozytywnie. Ja trzymam kciuki. Buziole

asiiek witaj ! Czuj się przygarnięta :) słońce bądź dobrej myśli a hipcio mnie rozbroił !!!!!!!

Dziewczęta mam wieści!!!! Dzwoniłam do kliniki i podałam parametry i pani powiedziała że na 100% jestem w ciąży mam jeszcze powtórzyć jutro betkę i zrobić progesteron no i pani mi pogratulowała-to chyba nie żartowała tylko mówiła serio.... Normalnie jestem w szoku !!!!!:szok: Ale jaka szczęśliwa :happy2: I co wy na to ?!

gratuluję kochana.....

zuzanko81 u nas przyczyną jest słaba armia mojego męża. Wczoraj natomiast byłam na wizycie u swojego profesora w Gdańsku i stwierdził, że zarodki za każdym razem były bardzo ładne i teraz mam szukać przyczyny także u siebie. Mam się udać do immunologa i on z pewnością coś wykryje. Ja nie chcę już tu się leczyć. Poczekam na wizytę w Bocianie.

my dostaliśmy górę witamin i się poprawiło,ale i tak po wizycie u dr.Lewandowskiego powiedziano nam ,żeby przygotować się do ISCI bo to najlepsza i pewniejsza metoda jak jest "słaba armia"
dzisiaj mieliśmy punkcję, 10 jajeczek wyjęto jutro czekam na info ile się przyjęło.......

Ostatnio edytowane przez moderatora:
my dostaliśmy górę witamin i się poprawiło,ale i tak po wizycie u dr.Lewandowskiego powiedziano nam ,żeby przygotować się do ISCI bo to najlepsza i pewniejsza metoda jak jest "słaba armia"
dzisiaj mieliśmy punkcję, 10 jajeczek wyjęto jutro czekam na info ile się przyjęło.......
zuzanka no to trzymam kciuki zeby wszystkie były super :-) Ja tez chce ISCI

zuzanka no to trzymam kciuki zeby wszystkie były super :-) Ja tez chce ISCI

witaj Asiiek :-)wiem,że można w novum wybrać formę zapłodnienia IVF jest tańszy od ISCI ,nam powiedziano dopiero jak się zaczęliśmy wypytywać co i jak,ale może to i dobrze, że ISCI może będą pewniejsze?sama nie wiem,mam nadzieję i to wielką ,że się uda:-(

winki80 relaks!!! ja też nie miałam żadnych objawów poza tym że ciągle miałam powiększony brzuch jak to po punkcji , jak się oczytałam o objawach to dół -bo ja nic :( tylko coś w głowie mi cały czas mówiło że jednak jakaś fasolka we mnie jest-nie potrafię ci tego tak jakoś logicznie wytłumaczyć....sama w to jeszcze do końca nie mogę uwierzyć :))) powiedziałam sobie ze ja i moja fasolka po prostu inaczej dojrzewamy niż inni co nie znaczy że gorzej :)

Meg żadnych testów sikanych ja zrobiłam i oba miały jedną kreseczkę -brzuch mnie pobolewał ,stresowałam się za każdym razem jak szłam do łazienki: tylko ja się uparłam i poszłam zrobić betkę .... co do jajeczek niestety nie powiem ci jakie miały parametry bo nie pamiętam-ale na pewno giganty nie były.... no i miałam od razu zaznaczone przez lekarza ICSI -nawet nie dopytywaliśmy co i jak.....

zuzanka80 dziękuję bardzo za gratulacje, gratuluje 10 jajeczek,ja też miałam tyle ostatnio...-8 się zapłodniło :)

ptencer- kobito twoja wiara we mnie mnie wzmocniła, dziękuję bARdzOOOO

Asiiek witaj ! czuj się przygarnięta :) słońce bądź dobrej myśli a hipcio mnie rozbroił !!!!!!!

dziewczęta mam wieści!!!! dzwoniłam do kliniki i podałam parametry i pani powiedziała że na 100% jestem w ciąży mam jeszcze powtórzyć jutro betkę i zrobić progesteron no i pani mi pogratulowała-to chyba nie żartowała tylko mówiła serio.... normalnie jestem w szoku !!!!!:szok: ale jaka szczęśliwa :happy2: i co wy na to ?!

bzzzz- jak to co my na to ???? kochana :))) mega gratulacje !!!!! a swoja drogą to ci lekarze to są jakies berety chyba , mówią , ze brak ciąży jak betka powyżej 5 i rośnie......ech to my tu chyba wszystkie juz lepsze specjalistki jesteśmy :tak:

reklama
Kwiat Lotosu

to my z jednero roku kobito:) Co do mrozaczków - to nie wiem jeszcze, czekam na poprawę stanu psychicznego:) Bo jak to określam, stan ....... ale stabilny:)

Do góry