reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Asiiek witaj ! czuj się przygarnięta :) słońce bądź dobrej myśli a hipcio mnie rozbroił !!!!!!!

dziewczęta mam wieści!!!! dzwoniłam do kliniki i podałam parametry i pani powiedziała że na 100% jestem w ciąży mam jeszcze powtórzyć jutro betkę i zrobić progesteron no i pani mi pogratulowała-to chyba nie żartowała tylko mówiła serio.... normalnie jestem w szoku !!!!!:szok: ale jaka szczęśliwa :happy2: i co wy na to ?!

reklama
Asiiek witaj ! czuj się przygarnięta :) słońce bądź dobrej myśli a hipcio mnie rozbroił !!!!!!!

dziewczęta mam wieści!!!! dzwoniłam do kliniki i podałam parametry i pani powiedziała że na 100% jestem w ciąży mam jeszcze powtórzyć jutro betkę i zrobić progesteron no i pani mi pogratulowała-to chyba nie żartowała tylko mówiła serio.... normalnie jestem w szoku !!!!!:szok: ale jaka szczęśliwa :happy2: i co wy na to ?!
No coraz lepiej ten dzisiejszy dzień się zaczyna. Włączam kompa...czytam sobie..... a tu takie hiciory
Do tego grona dołączasz jeszcze Ty bzzzzz
SUPER SUPER SUPER

bzzzz, w jakiej klinice jesteś i gdzie?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
bzzzz GRATULACJE :-) super wiadomosc,mysle ze pani ktora odebrala telefon napewno zna sie na tych wszystkich parametrach,i jakby nie byla pewna to nie przekazala by ci dobrych wiesci :) Jednak trzymanie kciukow pomoglo jeeee.Bardzo sie ciesze :tak: Dbaj o siebie kochana i zrob te badania,napewno wszystkie wyjda pozytywnie :)

czarnykot też mam taką nadzieję i dam znać jutro jak wyjdą wyniki.... kamień spadł mi z serca M. się cieszy, słońce za oknem.... Bieszczady poczekają.... (miałam tam jechać wypocić smuteczki) nie chciałabym zapeszać mam nadzieję że wszystko będzie dobrze.....:cool2:
Meg jestem w Novum w W-wie

Bzzz to super!!!!!
a avatarka dostałam od dziewczyny, która jak go sobie zrobiła to bardzo szybko zaszła w ciaze..wiec ma mi przyniesc szczescie hihi

Dzięki a może mogłabys podać mi namiary na jakieś mieszkanie w pobliżu kliniki bo muszę coś wynająć! Bardzo sie boję tego zabiegu ale jest jedyna szansa na maleństwo! A kto cię prowadził w białymstoku wołczyński czy ktoś inny! A czy u ciebie sie udało? Jak będę miała jeszcze jakieś pytania pozwolę sobie napisac do ciebie! Pozdrawiam

Z mieszkaniem nie pomogę Ci, co chwila dziewczyny na wątku Artemidy szukają namiarów na jakieś mieszkanie i zawsze wszystko jest zajęte. Wiem, że dużo z nich mieszka w Supraślu pod Białymstokiem i dojeżdża na wizyty. Naprawdę nie umiem Ci pomóc, bo nie znam nikogo kto wynajmuje, musisz poszukać w necie. Może jakiś tani hotel znajdziesz. Mnie prowadził dr.Domitrz, ale prof Wołczyński jest bardzo dobry, dziewczyny Go zawsze chwalą. Mi się udało zajść w ciążę za 2 razem. Wyślę Ci prywatną wiadomość.

czarnykot też mam taką nadzieję i dam znać jutro jak wyjdą wyniki.... kamień spadł mi z serca M. się cieszy, słońce za oknem.... Bieszczady poczekają.... (miałam tam jechać wypocić smuteczki) nie chciałabym zapeszać mam nadzieję że wszystko będzie dobrze.....:cool2:
Meg jestem w Novum w W-wie

To daleko masz, bo jak widze z podkarpacia jesteś.
Opowiedz jakie te parametry miałaś?

3 cykle to bardzo dłuuugo!! dlaczego tak długo? zle reagowalas na leki?

3 cykle trwało samo wyciszanie jajników ( trzema róznymi rodzajami tabl. antykoncepc ) no i w trzecim cyklu zaczęły się zastrzyki puregonki itd. Teraz jestem po transferze ( 26.02 )

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry