reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

dziewczyny pomóżcie kupiłam aspirynę zamierzam ja zażywać od 1 dni stymulacji ale czytałam że powinno się przyjmować 100mg a ja ma 500mg czy mam tą tabletkę dzielić na 4 części.
anja witaj.
nimfuś trzymam mocno kciuki za pomyślny transfer.

reklama
mirela - witaj, cieżko z tym dzieleniem tabletki bo i tak nie wymierzysz 100mg. Najlepiej gdybyś kupiła taką w mniejszych dawkach. To lekarz przepisał Ci 100mg? ja brałam 75mg ale jak widać nie pomogło. Myślę że jak ma się udać to się uda, nieważne czy z aspiryną czy bez.
Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny w trakcie i przed, ja wypełniłam już ujemne statystyki więc czas na dobre wieści! Pozdrawiam!

anja dzięki za odpowiedz pytałam w aptece czy są mniejsze dawki to pani powiedziała że nie ma więc nie wiem co z tym fantem zrobić, nie pytałam lekarza tak jak ty wyczytałam ze netu że może pomóc.anja nadejdzie szczęśliwy dzień dla Ciebie nie można się poddawać, musimy walczyć,pozdrawiam,

vane76 ! 5dpt - Czuje sie o nawet dobrze tez mam dosc wzdety brzuch i w sumie czasem mnie pobolewa :baffled: W nocy miewam tez takie dosc silne, jednorazowe kłucie w lewym jajniku, nie wiem czy to dobrz czy zle?? Od wczoraj zaczeły mnie bolec piersi, ale moze to byc równie dobrze reakcja po tych wszystkich zastrzykach:dry: Zaczełam tez chodzic do pracy oczywiscie bez szału ale nie moge juz siedziec w domu i myslec bo zwariuje;-)

Ostatnia edycja:
cześć
mozecie mi powiedzieć jak jest z kosztami in vitro?? czy te 10000 płaci się za każde podejście?!

Płacisz za każdy program od kilku do kilkunastu tysięcy w zależności od kliniki. Jeżeli będziesz miała zamrożone zarodki to wtedy płacisz tylko za kriotransfer, u mnie w klinice 500zł, nie wiem jak gdzie indziej. Jeśli nie zajdziesz w ciąże przy transferze i nie będzie nic do mrożenia to płacisz znów całą kwotę i zaczynasz procedurę od nowa :(

Ostatnia edycja:
reklama
mi mi - dzieki za miłe słowa :) , na anemię wcinaj orzechy brazylijskie , suszone morele ale te ze sklepu ze zdrową żywnością bo te z marketów to mają jakieś niezdrowe siarczany , mojej bratowej lekarz kazał przy anemi wcinać kaszankę :) no i soki sobie rób z kiwi i natki pietruszki i innych owoców....może pomoże :) . fajnie , że juz wiesz , że to synek - trzymam za was kciuki :)

Trzymam kciuki za wszystkie oczekujące na wynik bety &&&&&&&&&&&&

Do góry