BetaBeta, dodora- ja na pierwszą wizytę wybrałam się do dr. Starosławskiej- potraktowała mnie jakbym jej zawracała głowe, tak jak wspominałam kilka postów wcześniej obejrzała moje badania, a kiedy jej powiedziałam że mam pco, to stwierdziła ze za dużo czytam internet, a po usg stwierdziła ze faktycznie mam wianuszki niepęknietych pęcherzyków i na tym skończyła temat, kazała powtorzyć kilka badań-a potem zaproponowała mi monitoring cyklu a jesli sie nie uda to inseminację i ewentualne hsg i histerioskopię przed insemką
Ja część badań robie w Medicoverze(mam tam abonament)
Dzieki dziewczyny za rady odnośnie lekarzy w Novum.
Mam jeszcze pytanie jako laik-bo jestem nieco zaskoczona tym że ta doktor Starosławska kiedy ja spytałam czy jeśli pęcherzyk nie pęknie(nie zawsze mam owulacje) to zostanie mi podany zastrzyk na wywołanie jej(jeśli oczywiście będzie pęcherzyk dominujący)-odpowiedziala że w Novum od niedawno niechętnie daja taki zastrzyk.
Jestem głupia-powiedżcie mi jak to jest.
Pozdrawiam i ściskam
BetaBeta-kiedy odbierasz mrozaczka?
dodora-trzymam kciuki za maluszka-niech szybko rośnie:-)
Pozdrawiam i ściskam
Ja część badań robie w Medicoverze(mam tam abonament)
Dzieki dziewczyny za rady odnośnie lekarzy w Novum.
Mam jeszcze pytanie jako laik-bo jestem nieco zaskoczona tym że ta doktor Starosławska kiedy ja spytałam czy jeśli pęcherzyk nie pęknie(nie zawsze mam owulacje) to zostanie mi podany zastrzyk na wywołanie jej(jeśli oczywiście będzie pęcherzyk dominujący)-odpowiedziala że w Novum od niedawno niechętnie daja taki zastrzyk.
Jestem głupia-powiedżcie mi jak to jest.
Pozdrawiam i ściskam
BetaBeta-kiedy odbierasz mrozaczka?
dodora-trzymam kciuki za maluszka-niech szybko rośnie:-)
Pozdrawiam i ściskam