reklama
Siaga
Fanka BB :)
Zuzia no przekonana byłam.że Ty już w poważnej i zaawansowanej ciąży jesteś a tu się okaże dopiero za 2 tyg,że wykrakałam
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Oktavi dzieki za informacje.... mysle jednak ze musialabym zrobic takie badania... a noz cos wykażą i bedzie wiadomo co i jak hmmm... ale jednak prosze cie zebys mi wyslala badania immunologiczne ktore zlecil tobie lekarz
agnella witaj :-) i gratuluje... :-)
keki84 trzymam kciuki za twoje crio... :-)
Bziumelka trzymam kciuki za punkcje i zeby zarodki sie ladnie dzielily...
Zuzia2011 mi nic nie mowili zebym odstawila aspiryn cardio albo fragmin przez zabiegiem.... hmmmm
agnella witaj :-) i gratuluje... :-)
keki84 trzymam kciuki za twoje crio... :-)
Bziumelka trzymam kciuki za punkcje i zeby zarodki sie ladnie dzielily...
Zuzia2011 mi nic nie mowili zebym odstawila aspiryn cardio albo fragmin przez zabiegiem.... hmmmm
Fusun
Martaczi, jak wizyta? Odezwij się...
keki ja mam identyczna sytuacje jak ty tez owulke miałam w pon i tez mam transfer w niedziele na 11. Z tego co się orientuje to test na owulacje pokazuje 2krechy dobę przed samym szczytem plus do tego doliczają wiek życia płodu i wychodzi dokładnie w niedziele wiec już o tym nie myśl tylko się ciesz ze już niedługo będziesz mama)
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Jestem ciekawa co mi jutro pani doktor powie na wizycie... jak mam zaczac jej mowic o tym by znalazla mi cos w dokumentach zeby moc zaplodnic wszystkie komorki.... hmmm? nie mam pomyslu ech.... albo moj mozg jest juz wyprany.... ech....
martaczi
jestem,
widziałam serduszko:-) jest wszystko w porządku! ale się cieszę teraz modlę się za każdą z Was bo cuda się zdarzają!
a jak tam Lawendowy po usg?
Zuzia od razu wiedziałam, że to prezent od Ciebie :* dziękuję Misia jest słodka i już śpi z nami
widziałam serduszko:-) jest wszystko w porządku! ale się cieszę teraz modlę się za każdą z Was bo cuda się zdarzają!
a jak tam Lawendowy po usg?
Zuzia od razu wiedziałam, że to prezent od Ciebie :* dziękuję Misia jest słodka i już śpi z nami
keki84
Jogo ja niestety nie jestem w stanie powiedzieć czy był to początek czy koniec piku LH (pik może trwać dłużej niż 24h), bo praktycznie można powiedzieć, że to był jedyny test, jaki zrobiłam. Wcześniej robiłam testy z Allegro, ale wychodzi na to, że są felerne, bo w pon. zrobiłam 2 z Allegro i 1 apteczny i tylko ten ostatni był pozytywny. Ból owulacyjny czułam w pon. o 22:00 i jeśli wtedy była owu, to już był prawie wtorek, więc obliczenia są ok :-) To jedziemy na jednym wózku Ja mam przyjechać w ndz. o 8:00. Kiedy planujesz testować?
Olusia, ja bym chyba powiedziała wprost na czym Ci zależy, bo okrężną drogą dr może Cię nie zrozumieć...
Martaczi super wieści!!!!
Olusia, ja bym chyba powiedziała wprost na czym Ci zależy, bo okrężną drogą dr może Cię nie zrozumieć...
Martaczi super wieści!!!!
madzia i piotr
powiedzcie mi o czym moga swiadczyc bóle w podbrzuszu i podkłówanie jajników -5 .12 miałam transfer 2 zarodkow,Mam 13 zrobic bete ale korci mnie zeby isc na nia jutro
reklama
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Martaczi super wiesci..... :-)
Oktavi dzieki za PW
Oktavi dzieki za PW
Podziel się: