Kiki - daj znać, kiedy będziesz miała wizytę.
GizaS - o matko to Twoje czwarte podejście. Nie ma sprawiedliwości na tym świecie, przykro mi :-(
Kasik - piękna historia :-)
Peti30 - witam, trzymam kciuki za powodzenia i od razu do kalendarza wpisuję.
Lindi77 - przykro mi trzymaj się :-(
Juta84 - przy zmianie lekarza nie pomogę, ale mi też skacze TSH, więc coś Ci mogę doradzić. Przede wszystkim popijaj tabletkę wodą z odrobiną soku z cytryny. Mam nadzieję, że trzymasz się zapisu 30 min. przed posiłkiem. Jak miałaś chwile załamania to nie kontroluj TSH, bo ono potrafi skoczyć np. z 2,3 do 3,4, ja tak miałam. I najważniejsze, jak rano bierzesz jakieś inne lekarstwa oprócz euthyroxu to przesuń branie tych lekarstw na porę drugie śniadanie/obiad. Euthyrox nie wchłania się dobrze z innymi lekarstwami.
Esiek - kciuki za udany transfer :-)
Minni - mega wysokiej bety Ci życzę i z niecierpliwością oczekuję na info od Ciebie.
Jo. M - kciuki za endo. Odezwij się po wizycie.
A jeżeli chodzi o życzenia na święta to jak znowu usłyszę, że ktoś mi życzy powiększenia rodziny to chyba uduszę. Dziewczyny Wy przynajmniej macie szanse podejść do transferów, a ja już straciłam nadzieję, że kiedyś to nastąpi. No ile można czekać…
LISTOPAD:
19: Esiek - udany transfer
19: Minni27 - wysoka beta
19: Jo.M. - kolejna wizyta przed crio
19 lub 21: blueskye - wysoka beta
25: peti30: wysoka beta
26: 29magda09 - kolejne USG po wysokiej becie
26: Lilia♥ - wyniki i wizyta kontrolna
GRUDZIEŃ:
Zuzia2011 - podejście do crio - jestem mamą
Jogo - udany transfer
(data nieznana dokładna) Kinga_1 - udany transfer
GizaS - o matko to Twoje czwarte podejście. Nie ma sprawiedliwości na tym świecie, przykro mi :-(
Kasik - piękna historia :-)
Peti30 - witam, trzymam kciuki za powodzenia i od razu do kalendarza wpisuję.
Lindi77 - przykro mi trzymaj się :-(
Juta84 - przy zmianie lekarza nie pomogę, ale mi też skacze TSH, więc coś Ci mogę doradzić. Przede wszystkim popijaj tabletkę wodą z odrobiną soku z cytryny. Mam nadzieję, że trzymasz się zapisu 30 min. przed posiłkiem. Jak miałaś chwile załamania to nie kontroluj TSH, bo ono potrafi skoczyć np. z 2,3 do 3,4, ja tak miałam. I najważniejsze, jak rano bierzesz jakieś inne lekarstwa oprócz euthyroxu to przesuń branie tych lekarstw na porę drugie śniadanie/obiad. Euthyrox nie wchłania się dobrze z innymi lekarstwami.
Esiek - kciuki za udany transfer :-)
Minni - mega wysokiej bety Ci życzę i z niecierpliwością oczekuję na info od Ciebie.
Jo. M - kciuki za endo. Odezwij się po wizycie.
A jeżeli chodzi o życzenia na święta to jak znowu usłyszę, że ktoś mi życzy powiększenia rodziny to chyba uduszę. Dziewczyny Wy przynajmniej macie szanse podejść do transferów, a ja już straciłam nadzieję, że kiedyś to nastąpi. No ile można czekać…
LISTOPAD:
19: Esiek - udany transfer
19: Minni27 - wysoka beta
19: Jo.M. - kolejna wizyta przed crio
19 lub 21: blueskye - wysoka beta
25: peti30: wysoka beta
26: 29magda09 - kolejne USG po wysokiej becie
26: Lilia♥ - wyniki i wizyta kontrolna
GRUDZIEŃ:
Zuzia2011 - podejście do crio - jestem mamą
Jogo - udany transfer
(data nieznana dokładna) Kinga_1 - udany transfer