Witam Dziewczyny,jestem 6 dni po transferze,ivf mialam robione w klinice w dublinie.7 embrionow na poczatku,zostaly tylko 2 bardzo dobre i transfer mialam w 5 dobie.Niestety nie mam mrozakow,nie rozwinely sie odpowiednio.Za tydzien test,trzymajcie kciuki i zycze Wam wszystkim powodzenia!:-)
reklama
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Peto30.... witaj i trzymam kciuki za wysoka bete.... a ile mialas podanych zarodkow?
kasik36
Fanka BB :)
Lindi tak bardzo mi przykro :-(
Cholera co się dzieje, dlaczego mamy ostatnio tyle niepowodzeń? Może to nieszczęśliwy rok a w 2014 posypią się ciąże jak z rękawa?
Peti30 witaj i kciukasy za sukces :-)
Cholera co się dzieje, dlaczego mamy ostatnio tyle niepowodzeń? Może to nieszczęśliwy rok a w 2014 posypią się ciąże jak z rękawa?
Peti30 witaj i kciukasy za sukces :-)
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Lindi tak bardzo mi przykro
kasik faktycznie cos zla passa dalej krąży nad nami.... ech.... trzeba w koncu ja przelamać !! ech......
kasik faktycznie cos zla passa dalej krąży nad nami.... ech.... trzeba w koncu ja przelamać !! ech......
kwiatuszekq20
GizaS strasznie mi przykro łacze sie w bólu
Blue jak u Ciebie?
Blue jak u Ciebie?
Witam pewnie mnie nie pamiętacie, kiedyś troszkę tu pisałam ale to było dawno temu.. mam do Was ogromna prośbę ale po kolei. Do in vitro staram się podejść od sierpnia ale nie udaje mi się ze względu na skaczące TSH zmieniłam dwa razy endokrynologa i niestety żaden z nich nie potrafi mi pomóc dlatego chciałam Was prosić o namiary na jakiegoś dobrego i sprawdzonego specjalistę z Gdańska czy Gdyni. Z góry dziękuję. Trzymam kciuki za Was wszystkie
Lindii brak słów normalnie
Zula Olusia ma jedną blastkę i wraca po nią teraz i jest z naszej kliniki.
Sama nie wiem czy jest coś wiecej do wykombinowaniamoże zdecyduję się na histero lub laparo-jest ryzyko obniżenia i tak mojej niskiej rezerwy komórek ale podchodzę po nowym roku do ostatniego ivf więc już mi nie zalezy ile mi zostanie komórek i kiedy będę miec menopauzę Kariotypy zrobione, endokrynolog zaliczony, nie wiem czy bawić się w immunologięto nie jest do końca zbadane.
A powiedzcie co mogłabym zbadać jako podstawa immunologii?
Kolejne ivf napewno ze scratchingiem, z dwoma zarodkami, emrbryogelem ale chyba nic więcej nie wymyśle
Może faktycznie coś jestz moją sluzówka, endometriumniby zawsze piękne a plamię na wiele przed betą, lub w jej dniu mimo progesteronu
Zula Olusia ma jedną blastkę i wraca po nią teraz i jest z naszej kliniki.
Sama nie wiem czy jest coś wiecej do wykombinowaniamoże zdecyduję się na histero lub laparo-jest ryzyko obniżenia i tak mojej niskiej rezerwy komórek ale podchodzę po nowym roku do ostatniego ivf więc już mi nie zalezy ile mi zostanie komórek i kiedy będę miec menopauzę Kariotypy zrobione, endokrynolog zaliczony, nie wiem czy bawić się w immunologięto nie jest do końca zbadane.
A powiedzcie co mogłabym zbadać jako podstawa immunologii?
Kolejne ivf napewno ze scratchingiem, z dwoma zarodkami, emrbryogelem ale chyba nic więcej nie wymyśle
Może faktycznie coś jestz moją sluzówka, endometriumniby zawsze piękne a plamię na wiele przed betą, lub w jej dniu mimo progesteronu
szyszka87
majka2014 witaj! trzymam kciuki!!!!
bluskye ja też miałam (nie pamiętam w którym dpt) jakby fragmenty endo w kolorze brązowo bordowym, takie jakby strzępki i byłam przerażona. Biore 3 razy 200 lutki, wiec to raczej była oznaka zagnieżdżania. Także głowa do góry, cyc do przodu,maleństwo się na pewno zagnieżdża, Kciuki,kciuki, kciuki!!!
GizaS tule mocno :* a próbowałaś się skonsultować z innym lekarzem?
Minni tak, ja zostałam zbesztana jak wspomniałam o sikańcu i chwała za to! cieszę się ze nie zrobiłam. także należy Ci się ochrzan i kciuki za wtorek!
kiki, zula ja jestem chętna jak coś! podajcie tylko miejsce zebym mogła oszacować czy dam rade dojechac
peti kciuki!
bluskye ja też miałam (nie pamiętam w którym dpt) jakby fragmenty endo w kolorze brązowo bordowym, takie jakby strzępki i byłam przerażona. Biore 3 razy 200 lutki, wiec to raczej była oznaka zagnieżdżania. Także głowa do góry, cyc do przodu,maleństwo się na pewno zagnieżdża, Kciuki,kciuki, kciuki!!!
GizaS tule mocno :* a próbowałaś się skonsultować z innym lekarzem?
Minni tak, ja zostałam zbesztana jak wspomniałam o sikańcu i chwała za to! cieszę się ze nie zrobiłam. także należy Ci się ochrzan i kciuki za wtorek!
kiki, zula ja jestem chętna jak coś! podajcie tylko miejsce zebym mogła oszacować czy dam rade dojechac
peti kciuki!
reklama
Lindi - przykro mi bardzo.
Widzicie mówiłam, że skończy się na mnie dobra passa? To nie wierzyłyście
Octavi - jak się czujesz?
Lawendowy - pytałam Cię kiedyś o clexanne - gdzie ją teraz sobie podajesz i ile wczesniej (przed transferem brałaś?
Widzicie mówiłam, że skończy się na mnie dobra passa? To nie wierzyłyście
Octavi - jak się czujesz?
Lawendowy - pytałam Cię kiedyś o clexanne - gdzie ją teraz sobie podajesz i ile wczesniej (przed transferem brałaś?
Podziel się: