reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Fusun - to leć tylko kapci i koszulki nie zapomnij

lilia - Wiem , że jest to ryzyko ale już mam tyle prób standardowych , że tak powiem za sobą , że ta decyzja być może jest i jakąś szansą. Zobaczymy jak będzie po mojej kolejnej wizycie.

Jo.M. A czy Ty też jesteś w Gyncentrum? DObrze pamiętam?

Lilia - wiesz jedni taką decyzję wezmą za odważną inni za wielką głupotę. Ja mam endometriozę i przeciwciała i wewnętrzne przekonanie, że tylko silny zarodek (o ile wogóle jakiś) może z tym wygrać, tymbardziej, że teraz podchodzę bez sterydu...

Witajcie, melduję się po punkcji, pobranych 12 ! komórek :-) teraz czekamy na efekty po zapłodnieniu. W piątek na 9.00 transfer.Nic mnie nie boli, jestem tylko nieźle naćpana po znieczuleniu, od doktora wiem, że miałam dawkę w trakcie zwiększaną bo dużo pęcherzyków było do kłucia (ile ? tego nie wiem, ze szczęścia już się nie zapytałam) a doktorek chciał je wszystkie przekłuć by jajniki były puste i mogły sobie odpocząć. Brzuch jest duży, pasek od spodni musiałam przesunąć z 5 dziurki na 3. :-)

Fusun będzie dobrze, brak dzisiaj telefonu to dobra wiadomość, tzn że mają co transferować, kciuki zaciśnięte $$$$$

Oktavi, a co u Ciebie ?

Ostatnia edycja:
zula - Tak tak ja też w Gyncentrum. A co znaczy że bez sterydu teraz podchodzisz? Bez encortonu? A powiedz mi pytałaś już dr o dłuższym przetrzymaniu zarodków po rozmrożeniu?

dorotav - 12 super wynik. Oby było dużo zarodeczków.

:szok: ale się dzieje na Naszym forum super:-) hallo jeszcze ktoś się tam ukrywa???pisać!

Fusun już się nie mogę doczekać Ciebie wracaj i melduj jakie zarodeczki śliczne masz!
Genna powodzenia na wizycie aby był owocna:tak:
Jo.M. ja tam uważam podobnie wolałam mieć podanego blastka po tych nieudanych próbach z 2 dniowymi zarodkami chociaż szalałam czy w ogóle jakiś dotrwa do 5 doby niż znowu zastanawiać się co by było gdyby! zaciskam kciuki żeby oba pięknie się dzieliły i zostały na zawsze!
anuc-ha, agata7 witajcie! gratuluję:-D
Nat piękna beta :tak:
Nadiya9 za udaną punkcję &&&
Octavi
kciuki zaciśnięte &&& a co do męczenia to miałam to samo pod koniec stymulacji to wejście na 2 piętro było wyzwaniem
Dorotav wow super wynik odpoczywaj;-) transfer masz w sobotę?
Sham jak tam? jakaś decyzja zapadła?

a mnie chyba łapie grypa mąż coś do domu przywlekł :wściekła/y:

reklama
Do góry