Jo.M.
Fanka BB :)
Witam dziewczyny , właśnie nadrobiłam zaległości w odczytywaniu Waszych postów , no i co same super wiadomości
Fusun - 7 to super wynik , zarodeczków będzie przynajmniej 5 zobaczysz
szyszka - no ale bete to Ty masz konkret !!! Super
24magda - Tobie również gratuluję , trzymam kciuki za prawidłowy przyrost:-).
hoacynka - 2 pęcherzyki to marzenie chyba nie jednej z nas :-)
zula - nie martw się endo na pewno podskoczy. Jedz orzechy , morele , oliwe z oliwek , rybki i jak lubisz to avocado. Będzie dobrze zobaczysz.
Gosia82 - Witam na forum. Trzymam kciuki za blastusia. Kiedy idziesz na bete? Mam pytanie do Ciebie , możesz mi coś powiedzieć na temat Twojej kliniki. U jakiego lekarza się leczysz i tak ogólnie jak oceniasz klinikę. Myślę żeby spróbować raz jeszcze podejść do in vito jak mój ostatni crio się nie powiedzie i zastanawiam się gdzie spróbować.
Fusun - 7 to super wynik , zarodeczków będzie przynajmniej 5 zobaczysz
szyszka - no ale bete to Ty masz konkret !!! Super
24magda - Tobie również gratuluję , trzymam kciuki za prawidłowy przyrost:-).
hoacynka - 2 pęcherzyki to marzenie chyba nie jednej z nas :-)
zula - nie martw się endo na pewno podskoczy. Jedz orzechy , morele , oliwe z oliwek , rybki i jak lubisz to avocado. Będzie dobrze zobaczysz.
Gosia82 - Witam na forum. Trzymam kciuki za blastusia. Kiedy idziesz na bete? Mam pytanie do Ciebie , możesz mi coś powiedzieć na temat Twojej kliniki. U jakiego lekarza się leczysz i tak ogólnie jak oceniasz klinikę. Myślę żeby spróbować raz jeszcze podejść do in vito jak mój ostatni crio się nie powiedzie i zastanawiam się gdzie spróbować.