reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Miło, że wierzycie i trzymacie kciuki, ale nie będzie ani szczęśliwej 7, ani nawr 5. Wczoraj (po pierwszej dobie) były 3 zarodki. Nie liczę na transfer, wolę się nie nastawiać. Z kliniki zadzwonią znowu jutro (3 doba)

Fusun moja kolezanka po stymulacji wystumolowala tylko jedna komorke i ta jedna sie zapłodniła, no i dzięki tej jednej komórce jest teraz w ciąży z córeczka:-) Wiec trzeba wierzyć do końca i nie poddawać sie. A Twoj zly humor i nastroj moze odstraszyc od zostania z Toba ta mala kruszynke co bedziesz miec po transferze:) Trzymam mocno kciuki aby sie udalo.

reklama
Bziumelka, ja wszystko rozumiem. I wiem, że niektórym się udaje mimo wszelkich przeciwności. Ale u nas jest naprawde duży problem w czynnimu męskim, a to zawsze mocno obniża szanse. Sam fakt, że aż 4 komórki się w ogóle nie zapłodniły. A te 3, które były w 1 dobie? Dziś już może ich nie być...

Genna Ty to jesteś artystyczna dusza super to wykombinowałaś! ja to po majowej nieudanej próbie wymalowałam całe mieszkanie, nawet nieźle wyszło :-D powodzenia dziś na pobraniu i już zaciskam kciuki za środową wizytę widzę, że jesteś przygotowana :tak:
Fusun 3 tez dobry wynik:-D czekam z Tobą na kolejny telefon z kliniki i oby do środy:-)
Kwiatuszek ja też się dziwię że tak późno masz info o mrozakach?
Gizas &&& kciuki zaciśnięte!
Magda wreszcie pozytywna wiadomość trzymam &&& za przyrost! i gratuluję :-)
Hoacynka Tobie też podwójne gratulacje czekamy na kolejne usg :tak:
Gosia witaj trzymam kciuki za dzisiejszą wysoką betę!
Lilia jak tam u Ciebie?
Zula a estrofem bierzesz dowcipnie czy doustnie? ja ostatnim razem w invikcie miałam ten doustny zastosowany dopochwowo i były super efekty :tak:
Bziumelka @ już przyszła ?
Lindi ile masz zarodków zamrożonych? kiedy masz planowany transfer?
Minni za owocną stymulację &&&

ja dziś wizytę mam na 16 także znowu wrócę późno dziś mój 1dc dostałam rano @
jestem dziś jakaś poddenerwowana od samego rana :-( dostałam jeszcze tel od koleżanki która miała dziś mieć criotransfer i okazało się, że zarodki się nie rozmroziły :-( załamka

Gosia objawami jak na @ się nie przejmuj, ja co chwile latałam do toalety bo myślałam, że już porzyszła, a tu sie okazało, że ne ne ne:-) objawy miałam masakryczne, a beta wyszła, wiec trzymam kciuki.& bedzie dobrze i dawaj od razu znac! :*

genna wow!!!!:tak: gratuluje talentu!:-)

Minni ja łykałam encorton od 1 dc do wczoraj.

martaczi, GizaS trzymam kciuki za udane wizyty!

Sylwia widzę, że właśnie przekraczasz półmetek! gratulacje po raz kolejny;) na kiedy masz termin?

dziewczyny udanego poniedziałku! :*

martaczi-mam 3sztuki ...pobrano mi 11 komórek, 8 zapłodniono ICSI,potem tylko 4 w 5 dobie nadawały sie do transferu...wybraliśmy The best of the best i doopa...no a te 3 mrożonkowe zarodki czekają..na działanie...w listoadzie idę na transfer ale nie wiem dokładniu kiedy...4 listopada mam usg...

Dziewczyny krew oddana teraz czekam na wynik który powinien być koło 13.
Co do novum to jestem Sylwia zaskoczona Twoimi przeżyciami bo ja bym powiedziała że tam jest lepiej niż pokazuje tlc, ale masz rację dużo zależy od lekarza moim prowadzącym jest Taszycka, ale punktację i transfery wykonywał Wojewódzki. A pielęgniarki moim zdaniem do cudowne,.jak mnie jedną ostatnio z którą wcześniej miałam do czynienia spotkała na korytarzu to od razu podeszła, zaczęła pytać co i jak, to było przed pierwszym transferem więc mówiła Ze mam się trzymać itd. Więc mam zupełnie inne odczucia. Fakt do dr taszyckiej trafiłam z polecenia.
A teraz mam piętra jak fiks!!!

Lindi no to zaciskam kciuki żeby crio się udało myślę, że w podobnym terminie będziemy miały transfer zawsze to raźniej ;-)ja mam 2 zarodki mam nadzieję, że podadzą mi oba bo są słabsze
Kwiatuszek ehh to jest rozczarowanie jak się nie ma mrozczaka przechodziłam to trzy razy ale nie poddajemy się Kochana uszy do góry wreszcie się musi udać:-)
Szyszka a jak Ty się czujesz? jeszcze tydzień do usg jesteś spokojna czy wariujesz?
Fusun o której masz dostać telefon z kliniki?
ja do 13 w pracy siedzę a potem śmigam się przygotować,
a crio wykonywać lepiej przed czy po owulacji?

reklama
Bziumelka, ja wszystko rozumiem. I wiem, że niektórym się udaje mimo wszelkich przeciwności. Ale u nas jest naprawde duży problem w czynnimu męskim, a to zawsze mocno obniża szanse. Sam fakt, że aż 4 komórki się w ogóle nie zapłodniły. A te 3, które były w 1 dobie? Dziś już może ich nie być...

Ja tam wierzę, że dojdzie do transferu i Ty też musisz :-) Będzie dobrze:-)

martaczi dzisiaj dopiero moj 25dc a zazwyczaj sa 28-30dni wiec jeszcze muszę trochę poczekać tylko najgorzej że nic mnie na @ nie boli :wściekła/y:

Jakie to życie jest przewrotne. Jeszcze pare cykli temu modliłam się aby nie przyszła a teraz nie mogę się jej doczekać. Najgorsze że ona jest tak wredna że zawsze umie pokrzyżować szyki...

Do góry