reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

PAŹDZIERNIK:

28: martaczi - wizyta przed udanym crio
28: GizaS - podglądanie wielu pęcherzyków

30: genna - wizyta u nowego "realizatora"
30: Octavi - punkcja

LISTOPAD:

2: Octavi - udany transfer :)
5: genna- wizyta w poradni genetycznej (Łódź)
5: szyszka 87 - serduszkowe usg
6: genna - kolejna wizyta u immunologa
6: Lilia♥ - kolejne USG

GRUDZIEŃ:

Zuzia2011 - podejscie do crio - jestem mama:)

(data nieznana dokładna) Kinga_1 - udany transfer

reklama
Kochane moje DZIĘKUJĘ za wsparcie życzę wam wszystkim abyście mogły przeżyć to samo co ja dziś. Jestem w takim szoku ze nie mogę dojść do siebie:tak:mam nadzieje ze to szczescie bedzie trwało, dziewczynki walczmy do konca o swoje szczecie nie wolno wam rezygnowac.ja tez miałam chwile zwatpienia i dlatego tak wszystko to przyspieszylam ale wato bylo bo do pon.chyba bym zwariowala;-)

Dziewczyny podczytuje Was od kilku dni jestem w 5dpt drugiego mrozaczka ( pierwszy nieudany) po sierpniowym ICSI w Novum. W domu chcę już świra dostać nie należę do osób cierpliwych więc z poniedziałek wybieram się na betę. Ostatnio już w tym czasie miałam plamienia więc nutka nadziei się tli, choć jakoś nie intuicja mi podpowiada że tym razem znowu nic z tego nie wyszło.
Gratuluje wszystkim zaciążonym dziewczynom wysokich betek:-)
A staraczkom życzę cierpliwości!!

Dziewczyny podczytuje Was od kilku dni jestem w 5dpt drugiego mrozaczka ( pierwszy nieudany) po sierpniowym ICSI w Novum. W domu chcę już świra dostać nie należę do osób cierpliwych więc z poniedziałek wybieram się na betę. Ostatnio już w tym czasie miałam plamienia więc nutka nadziei się tli, choć jakoś nie intuicja mi podpowiada że tym razem znowu nic z tego nie wyszło.
Gratuluje wszystkim zaciążonym dziewczynom wysokich betek:-)

A staraczkom życzę cierpliwości!!

Gosia z tego co wiem to w poniedzialek w 7dpt jeszcze beta nie musi wyjść pozytywna. Ilu dniowy miałaś zarodeczek podany?? Bo jeśli 5 dniowy to możliwe ze beta bedzie ok ale jesli 3dniowy to możesz tylko nie potrzebnie sie rozczarować a byc w ciąży, czego oczywiście życzę z całego serducha:-):-)

Tam miałam 5 dniowego blastusia. Z tego co wiem to cokolwiek już powinno wyjść. od 4 lat mierzę też temperaturę więc wiem że mam 12 dniową fazę lutealną czyli @ powinnam dostać we wtorek. Więc u mnie to tak jakbym dzień przed dostatnim @. Dłużej nie wytrzymam widzę że dziewczynom już coś wychodziło. biorąc pod uwagę że nigdy nie miałam wyniku innego niż poniżej 0,1. więc jak wyjdzie nawet 3 to się będę cieszyć:-)

Gosiak ja też ściskam kciuki! nie dziwię Ci się, czekanie jest okropne! daj znać w poniedziałek jak tam

kurde dziewczyny mój M poszedł do pracy,siedzę sama w domu i się zarąbiście nudzę... co porabiacie?

reklama
Do góry