reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ona zdecydowałam sie na gamete w Gdyni, wizyte mam 30 października , mam nadzieje ze ministerstwo sie wypowie do tego czasu:) właśnie nie pamietam czy MZ zgodziło sie tez na dodatkowa opcje taka jak nacięcie otoczki:) bo ja byłam za :)

reklama
Kwiatuszek podchodzilam w gamecie lodzkiej. Masz 6 kom bo tyle zaklada program mz i tylko tyle będą zapladniac. Mi pobrali 8 ale 6 bylo dobre i zaplodnily sie najpierw 5,.potem 1 zarodek obumarl a mi podali 2 zarodki trzydniowe. Pozostale dwa mieli hodowac do blastusi- bo tylko takie mroza wg mz- ale niestety zdegenerowaly:-(
Trzymam kciuki za Ciebie!

Mi mi, Martaczi przykro mi, wiem co czujecie
Ann to właśnie minus Rządówki, przykro mi i ściskam...

Lilia dopiszesz mnie do kalendarza? 5 lub 7. 10 inseminacja

mi mi ,martaczi naprawde z całego serca bardzo mi przykro. tule was mocno:-(
Ann przykro mi ze nie bedzie mrozaczków:-( , najwazniejsze ze sa w brzuszku i juz tam zostana.:tak:
Trzymajcie sie kochane:happy2:
Ja jutro lece na bete...

dzieki dziewczyny ale mam w sercu taki bol i juz nie wiem czego mam sie chwycic zeby sie udalo :((((

naciecie mozna doplacic w zadowce tez, ale to tez nic nie gwarantuje ja mialam nacinane otoczki przy trzech criotransferach i tez lipa :((( chyba to tylko od szczescia zalezy juz nie wiem od czego :((((

nie moge edytowac mojej sygnaturki wyskakuje mi blad nie wiecie co robie zle????

Ostatnia edycja:
dzieki dziewczyny ale mam w sercu taki bol i juz nie wiem czego mam sie chwycic zeby sie udalo :((((

naciecie mozna doplacic w zadowce tez, ale to tez nic nie gwarantuje ja mialam nacinane otoczki przy trzech criotransferach i tez lipa :((( chyba to tylko od szczescia zalezy juz nie wiem od czego :((((

nie moge edytowac mojej sygnaturki wyskakuje mi blad nie wiecie co robie zle????
Wydaje mi sie ze masz za dużo buziek, tez tak,kiedys miałam

reklama
Do góry