reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

dziewczyny mi sie znow nie udalo dola mam nic mi sie nie chce beta <2 wiec nawet sie nie zaimpalnowalo a progesteron ladny 130 a i tak sie nie udalo ja juz nie wiem co ze mna jest nie tak nawet encorton nie pomogl :((((

cos mi sie podzialo i nie moge edytowac sygnaturki nie chce mi jej zapisac :(((
Mi mi Tule ,
JEŻELI SZCZĘŚCIE JESZCZE DO CIEBIE NIE PRZYSZŁO TO ZNACZY, ŻE JEST DUŻE I IDZIE MAŁYMI KROKAMI!!!

Dziewczyny co sie dzieje??? Gdzie te pozytywne bety? Jakaś zła passa:(

reklama
Cześć dziewczyny. Kurcze dziewczyny co się dzieje, trzeba przerwać tą złą passę.

Ann84 - przykro mi, że nie będziesz miała mrozaczków :-(

mi mi, martaczi - łączę się z Wami w bólu. Trzymajcie się dziewczyny :-(

PAŹDZIERNIK:

1: sham - pierwsza wizyta przed udanym crio
4: ona232 - beta/test
7: Jo.M. - wysoka beta!
8: Lilia♥ - USG przed przystąpieniem do crio
9: Ann84 - wysoka beta!
ok 12: Lilia♥ - crio, to już prawie pewne
(data nieznana dokładna) Kinga_1 - udany transfer

sham - ​powodzenia na jutrzejszej wizycie, czekam na relacje.

wlasnie tez nie moge tego zrozumiec ze oni nie patrza pod katem ze te zarodki sie nie zagniezdzaja tylko jada nastepna procedure ja nie mam juz sil czekac do piatku boje sie jak cholera jesli mi sie nie uda to nie wiem nawet co zrobie :((((

Ann gdzie podchodziłas do ivf?
ja po punkcji mam 6jajeczek

PAŹDZIERNIK:

1: sham - pierwsza wizyta przed udanym crio
3: kwiatek- planowany transfer
4: ona232 - beta/test

7: Jo.M. - wysoka beta!
8: Lilia♥ - USG przed przystąpieniem do crio
9: Ann84 - wysoka beta!
ok 12: Lilia♥ - crio, to już prawie pewne
(data nieznana dokładna) Kinga_1 - udany transfer

Madzia76, ja tez biorę tylko estrofen 1x2 i duphaston 2x2, nic wiecej. I na razie wszystko jest w porządku, tez nie robiłam żadnych badań progesteronu co mnie martwi ale lekarz nie zaleca...

reklama
no wlasnie moze jakby oni nacinali otoczke mialyby latwiej??/ja juz nie wiem
powinno byc tak ze to in - vitro to juz jest 100%%%%%%%%% a nie jeszcze jakies ekscesy po dordze :(

genna zmieniasz klinike na jaka?

moja mama to ostatnio mowila zeby lepiej bylo jakby oni ten zarodek trzymali u siebie w jakims inkubatorze i u nich zeby sie rozwijal wtedy bylo by wszystko latwiejsze no ale to nie mozliwe

Do góry