genna
Fanka BB :)
Ona zdecydowałam sie na gamete w Gdyni, wizyte mam 30 października , mam nadzieje ze ministerstwo sie wypowie do tego czasu właśnie nie pamietam czy MZ zgodziło sie tez na dodatkowa opcje taka jak nacięcie otoczki bo ja byłam za
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie nie pamietam, na bocianim była taka dziewczyna bloo i ona miała dobry kontakt z ministerstwie bo jest ze stowarzyszenia i pisała na jakie MZ ustępstwa sie zgodziło dodatkowo, wiem ze PGD , musze poszperac, a najlepiej napisać lub zadzwonić do ministerstwagenna a nie mozna doplacic za naciecie?
Wydaje mi sie ze masz za dużo buziek, tez tak,kiedys miałamdzieki dziewczyny ale mam w sercu taki bol i juz nie wiem czego mam sie chwycic zeby sie udalo (((
naciecie mozna doplacic w zadowce tez, ale to tez nic nie gwarantuje ja mialam nacinane otoczki przy trzech criotransferach i tez lipa (( chyba to tylko od szczescia zalezy juz nie wiem od czego (((
nie moge edytowac mojej sygnaturki wyskakuje mi blad nie wiecie co robie zle????