reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ona zdecydowałam sie na gamete w Gdyni, wizyte mam 30 października , mam nadzieje ze ministerstwo sie wypowie do tego czasu:) właśnie nie pamietam czy MZ zgodziło sie tez na dodatkowa opcje taka jak nacięcie otoczki:) bo ja byłam za :)

reklama
Kwiatuszek podchodzilam w gamecie lodzkiej. Masz 6 kom bo tyle zaklada program mz i tylko tyle będą zapladniac. Mi pobrali 8 ale 6 bylo dobre i zaplodnily sie najpierw 5,.potem 1 zarodek obumarl a mi podali 2 zarodki trzydniowe. Pozostale dwa mieli hodowac do blastusi- bo tylko takie mroza wg mz- ale niestety zdegenerowaly:-(
Trzymam kciuki za Ciebie!

Mi mi, Martaczi przykro mi, wiem co czujecie
Ann to właśnie minus Rządówki, przykro mi i ściskam...

Lilia dopiszesz mnie do kalendarza? 5 lub 7. 10 inseminacja

mi mi ,martaczi naprawde z całego serca bardzo mi przykro. tule was mocno:-(
Ann przykro mi ze nie bedzie mrozaczków:-( , najwazniejsze ze sa w brzuszku i juz tam zostana.:tak:
Trzymajcie sie kochane:happy2:
Ja jutro lece na bete...

dzieki dziewczyny ale mam w sercu taki bol i juz nie wiem czego mam sie chwycic zeby sie udalo :((((

naciecie mozna doplacic w zadowce tez, ale to tez nic nie gwarantuje ja mialam nacinane otoczki przy trzech criotransferach i tez lipa :((( chyba to tylko od szczescia zalezy juz nie wiem od czego :((((

nie moge edytowac mojej sygnaturki wyskakuje mi blad nie wiecie co robie zle????

Ostatnia edycja:
dzieki dziewczyny ale mam w sercu taki bol i juz nie wiem czego mam sie chwycic zeby sie udalo :((((

naciecie mozna doplacic w zadowce tez, ale to tez nic nie gwarantuje ja mialam nacinane otoczki przy trzech criotransferach i tez lipa :((( chyba to tylko od szczescia zalezy juz nie wiem od czego :((((

nie moge edytowac mojej sygnaturki wyskakuje mi blad nie wiecie co robie zle????
Wydaje mi sie ze masz za dużo buziek, tez tak,kiedys miałam

reklama
Do góry