reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Mi mi - współczuję. Trzymaj się jakoś kochana i walcz dalej.

Martaczi - brak mi słów. Nie wiem co mam powiedzieć. Nie poddawaj się.

Solostar29- czemu niestety Invimed Wrocław? Ja jestem we Wrocławiu i nie chcę zmienić - podoba mi się ( mimo braku efektu, ale to przez mój organizm).

reklama
Dziewczynki, powiedzcie mi czy któraś z Was miała po transferze taki objaw jak uporczywe swędzenie sutków? nie tyle bolą, co strasznie swędzą. pewnie to wina pozostałości po ovitrelle...

dobrej nocy dla Wszystkich

Hej dziewczynki
dzisiejszy dzien byl smutny Mimi Martaczi Ann przesyłam wam uściski , strasznie mi pszykro.
Mimi myślałam o tobie i zastanawiam się czy robiłas badania immunologicze sobie i mężowi? I moze jeszcze warto zastanowić się nad PGd następnym razem ? Lepiej zrobić te badania niż znowu cierpieć. Ja wiem po sobie ze mi pomogły znaleźć przyczynę moich niepowodzeń a teraz zobaczymy czy to coś zmieni. Trzymajcie się ciepło:)

jogo mialam robione przeciwciala i jedne wyszly mi dodatnie a u ciebie co wynalazlas jak mozna spytac???? PGd nigdy nie mialam nawet nie wiem czy klinika moja robi cos takiego encorton zazywalam juz miesiac przed i myslalam ze pomoze na te przeciwciala zalamana jestem nawet z lozka nie chce mi sie wstac :(((

mi mi - nie martw się za parę dni odsapniesz i wszystko wróci do normy niestety trzeba przetrwać te ciężkie dni , ja już 6 razy to przechodziłam także wiem co czujesz. Ja mam to samo że nie wiem czego mam się złapać żeby się w końcu udało. Tym razem też zarodki super , endo przy transferze lekarz powiedział że idealne , tsh 1,3 no i zobaczymy. Powiem szczerze że wolała bym usłyszeć że coś jest nie tak niż że wszystko super a ciąży nie ma. PGd to cóż to znowu jest?

jo.m ja juz 5razy przechodzilam i zakazdym razem ta glupia nadzieja ze teraz musi sie udac masakra :(((( tez wolalabym zeby cos mi lekarz powiedzial a tu nic on sam nie wie co jest PGd to jakies badanie na zarodkach ale nie wiem czy wszystkie kliniki to robia a ty jakie masz wskazanie do in vitro przepraszam ze pytam

Dziewczynki, powiedzcie mi czy któraś z Was miała po transferze taki objaw jak uporczywe swędzenie sutków? nie tyle bolą, co strasznie swędzą. pewnie to wina pozostałości po ovitrelle...

dobrej nocy dla Wszystkich
Ann84 mnie swedzialy :) bolaly tez....ja miałam pregnyl a nigdy po nim nie miałam takich objawów:)

reklama
mi mi - u nas początkowo było jedynie nie za ciekawe nasienie. U mnie ok tylko amh niskie ale lekarz powiedział że nie jest najgorzej. Z czasem moje amh spadło na 0,9 więc kiepsko i jeszcze stymulowałam się choćby wcale. Także oprócz teraz podanych zarodków mam jeszcze 2 i jak się nie uda to będzie na tyle z in vitro.

Do góry