reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nie ma za co :)

A ja nadal czekam na tel z kliniki i na wieści ile będę miała komórek do adopcji. Byłoby pięknie gdyby to było 8 ( czasami jest mniej, a wtedy niby jakieś rabaty, ale zamiast rabatu wolałabym mieć te 8 dostępne). Strasznie dłuży się to czekanie.

Ostatnia edycja:
ona232 - koszt to 18 tys. ( nie mam całej tej kasy, ale wezmę kredyt). A adopcję załatwiam przez Invimed we Wrocławiu. To moja ostatnia szansa, bo ze względu na kasę jak i na wiek więcej już nie będę miała jak.

ona232 - czasami właśnie jak się wydaje, że nic z tego to jest super. No i tej wersji się trzymajmy w Twoim przypadku :tak: W piątek znaczy się testujesz. Super :-) Będzie dobrze. Zobaczysz. Piękna betka będzie ... lub piękne 2 kreseczki :)

dziewczyny dola zalapalam... zrobilam godz temu test sikacza i wyszedl negatywny 10dpt myslicie ze mam miec jeszcze jakas nadzieje ?? teraz zaluje ze go w ogole zrobilam :(((( jutro beta tak sie boje ale chyba nie nastawiam sie na sukces :(((((
kiki ty robilas sikacza ???
Mi mi kochana sikacz nie z porannego moczu? Czyś ty zwariowala? chcesz wpedzic sie w nerwice? Jutro rano możesz zrobic sikacza:) więc czekamy na wieści o sikaczu, ale ważniejsza beta pamiętaj!
Kciukaski:)

mi mi kochana ja nie robilam sikacza bo mi ledwo w becie cos wyszlo w 10 dpt a sikacz na pewno wyszedl by mi negatywny.
ja sie bije z myslami kiedy isc znow na bete .Pojde we wtorek i czwartek.
pozatym od piatku wieczorami plamie:crazy:
trzymajcie sie dziewczyny, wierzcie i walczcie. trzymam za was wszystkie kciuki. Ja sie staram dalej wierzyc, ze sie uda i moj spioch wkoncu sie rozkreci i podrosnie prawidlowo beta a potem zobacze wkoncu serduszko na usg. ohhhh

Mi mi ja robiłam sikacza z rana (czułość 10 ) i wyszedł negatywny, a beta wyszła 15. Koleżance całkiem negatywne, a jest w ciąży. Ja już nie wierzę tym testom, niepotrzebny stres dla maleństwa.

reklama
Lilia - dziękuję że mnie wpisałaś do kalendarza. mi mi - ja dostałam kroplówkę po transferze ale dlatego że ja zawsze po transferach mam dość silne uciski na podbrzusze i tym razem dali mi kroplówkę. Nie wiem czy dużo zdziałała bo wczoraj już nospę musiałam brać. A za ten test to wiesz powinnaś kopniaka dostać, dziecko tylko stresujesz. Trzymam kciuki za bete.

Do góry