reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
1358589429_by_tenajlepsze_500.jpg

martaczi - bardzo, bardzo mi przykro. Nie pisałam ale trzeymałam kciuki przeogromnie mocno:( Co my możemy zrobić,żeby wkońcu się udało...

jo m Sama nie wim kiedy isc. Zastanawiałam sie nad jutrem i czwartkiem, Albo tylko w czwartek. W piatek mam miec aktualny wynik bety na usg piątkowe. Ale jak mnie znacie zyje w takim strachu ze boje sie isc jutro na bete.Boje sie rozczarowania. Chce dalej wierzyc ze kruszynka sie rozwija.
A tak z innej beczki Jo M a skąd jestes?? Ja z Rybnika.

reklama
kiki - Wiem że się boisz ale jeżeli jest źle to nic już tego nie zmieni. Zrobiłabym bete przynajmniej jutro i w czwartek żeby przyrost sprawdzić. Ja jestem z Zabrza.

Do góry