reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kwiatuszekq20 - co do zasady przeważnie bierze się doustnie i dowcipnie progesteron. Więc nie stosuje się zastępstwa coś za coś.
A co masz zabrać na punkcję zależy od kliniki. U mnie wszystko na miejscu było, tzn. jednorazowe kapcie, koszulka i wszystko inne.

Ostatnia edycja:
reklama
A odnośnie mojej osoby to zdecydowałam się na adopcję komórek ze względu na kiepskie AMH ( poniżej 0,14 mi spadło już) no i do 8 tygodni dadzą mi znać kiedy zaczynamy procedurę, tzn. zapłodnienie i transfer. Mam mieć zgodnie z umową 8 oocytów, ale ile będzie to zobaczymy ( może się zdarzyć, że mniej, a wtedy jakieś tam inne zasady i rabaty). Trzymam za Was kciuki. Ciut mnie tutaj nie było, ale wracam do gry :)

kwiatuszek ja mam zapisane luteine dowcipnie i podjezykowo ale chyba zamienie na lutinus bo mi zostal od poprzedniego razu mam jeszcze estrofem tez dowcipnie podobno ma lepsze działanie!
Kinga witaj Kochana ale fajnie że wracasz do gry:-D juz mam zacisnięte kciuki za Ciebie!!! a jak tam Tata?

Jo.M teraz jestem po crio 2 zarodków (4A,4B) i od 2 dc mialam brac estrofem 2×1 i encorton 1×1 a luteine dopiero 3 dni przed crio. Teraz po crio dalej biore leki tak jak przed.
Moje 2 wczesniejsze podejscia to ICSI nieudane niestety:-(
Co do gardła to jest lepiej .lecze sie domowymi sposobami. Herbatki, cukierki eukaliptusowe i juz powoli ok
A u kogo sie leczysz? Ja u dr.M.

Ostatnia edycja:
Kwiatuszekq20. Mnie tez kazali brac koszule i laczki. A co do leków to ja dostałam rozpiske leków co brać i ile . Clexane duphaston folik i antybiotyk zapobiegawczo po punkcji. Przy 1 probie mialam encorton a przy 2 juz nie. Nie pamietam co tam jeszcze bylo ale to roznie bywa. Nie martw sie napewo dostaniesz instrukcje co i jak:-)

reklama
Do góry