reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny, fajnie ze mnie wspieracie bo mimo ze mam dobre przeczucie to sie boje. Wizytę mam o 16:20 dopiero wiec masa czasu na myslenie, niestety...

Leia pamiętaj o pół pełnym pęchęrzu, może banał ale ja ostatnio zapomniałam. Z tego co czytałam to ja mam w planach "tego dnia" oszczędzić sobie zapachowych kremów perfum żeli itp. Trzymam kciuki.

kikifish87 możesz 10 dpt już robić a do tego czasu trzymaj się ja 3 lata temu też nie miałam plamień a zerknij z moja historię. Moja koleżanka która ostatnio zaszła w ciążę, tylko że tak po prostu zadzoniła do mnie dzień przed zrobieniem testu i opisała mi takie dolegliwości jak Ty powyżej więc bądź dobrej myśli.

Lilia październik to ma być dobry miesiąc więc głowa do góry., Na razie mam sporo pozytywnej energii i mam nadzieję że nikt mi jej dziś nie odbierze.

Miłego dnia Dziewczyny

reklama
Kinga - życzę Ci żeby szybko znaleźli dawczynie dla Ciebie i do roboty:-)

kikifish - ja ty razem zrobiłam bete w 9dpt ale miałam podane 3-dniowe zarodki , także spokojnie w 10 dpt możesz zrobić badanie.
Ja leczę się u Pani dr. Cz. ale często jak mam wizytę to trafiam do gr M.
To czyli kiedy robisz bete? Chyba jutro jeżeli dobrze liczę. Jak coś to wiesz kciuki zaciśnięte;-)

malailoncia - nie denerwuj się bo z tymi plamieniami to różnie bywa. Będzie dobrze

ona232 - myślę że Twoje komórki jeszcze podskoczą także głowa do góry.

n.v.m. - Powodzenia na wizycie oby gładko poszło.

Leia - no i oczywiście za Twój transfer też trzymam kciuki i oby szybko do bety Ci zleciało;-)

Lilia, n.v.m., Jo.M, dziękuję kochane! Ta trzymam za Was kciuki!
lawndowy- Ty zawsze umiesz podnieść na duchu:))) dziękuję!
Leila- odprawiam tańce za transfer!
kikifish87, do czwartku tak niedaleko, zaciskam kciuki!!!

Plamienie już lżejsze, ale brzuch boli @-wato. Tak bardzo bym chciała, żeby to była implantacja!!!!
Modlę się gorąco, więcej nie mogę zrobić:(

Dziekuje kochane. MAm nadzieje ,ze pingwinek czeka bo powiedzieli ,ze jak cos nie tak to zadzwonia do max 10.30. Czyli maja jeszcze 16 min.
kikifish- ja nigdy nie mialam plamien inplantacyjnych, o objawy poczatku siazy sa identyczne jak przed @. do tego dochodzi twoj stres i w ogole czujesz sie do pupy. Jeszcze dwa dni kochana. Zycze pieknych dwoch kresek.
Przepraszam ,ale jestem w takim stresie ,ze odpisze wszystkim pozniej.

Leia - mam pytanie czy Twój zarodek odmrażany jest dziś czy był wczoraj?
U mnie w klinice odmrażają jakieś 2 godz przed transferem dlatego pytam bo nie wiem czy to trochę nie późno?

reklama
Do góry