reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Donoszę uprzejmie, że trzynastego w piątek 2013 roku o 13.30 dostałam ślicznego mrozaczka:)
Zapraszam do tańca aż do dnia testowania (23.09):)))

Mocno trzymam kciuki i przesylam Ci oraz nam wszystkim coś do poczytania. Można się stosować lub nie ale wiadomo łapiemy się wszystkiego. Ja na razie chciałabym dostać szansę na to by dostać szansę podejscia do zabiegu. Trzymajcie więc prosze kciuki żeby mi przez weekend moja trobiel zniknęła i żeby lekarz na dniach wyraził zgodę na in vitro. Miłego weekendu

Wyświetl temat - Co jeść i robić by zwiększyć szanse na ciążę (cz.II) |

Dzięki dziewczyny! Jestem dzisiaj strasznie słaba, siedziałam przy stole i nagle poszła mi krew z nosa....
mam nadzieję, że tym razem blastuś zostanie z nami:)
Wczoraj jak szłam do kliniki to zaczepiła mnie cyganka i powiedziała, żebym się nie martwiła, bo będę mieć 3 dzieci!!! Jedną córeczkę, która będzie moim oczkiem w głowie. Powiedziała mi też, ze do trzech razy sztuka. Tłumaczę sobie, że pierwszy to był w 2010, drugi to poprzedni transfer i ten jest trzeci raz! Raczej nie wierzę w takie wróżby, ale w tą chcę wierzyć!

Hej laseczki i @ przylazla pełna para poł nocy nie spalam tak boli
od wtorku gonal200j +0,5amp gonapeptylu i w pt pierwsze podgladanie jak myslicie w pt juz cos bedzie widac jakies pecherzyki?

Niestety jeszcze nie przyszedł na mnie czas, żebym przeszła na ciężaróweczki po invitro. Beta spadła do 4,6. Nie mam mrożaczków, jak najszybciej zacznę kolejną stymulkę.
Jestem załamana. Mimo wszystko dziękuje za tańce i modlitwy.

reklama
Do góry