reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Jutro mam termin spodziewanej @. Na implantację nie za wcześnie? Czytałam gdzieś, że to taka brudna, gęsta krew. U mnie żywo czerwona i rzadka:( Wzięłam dodatkową luteinę i nospę. Więcej chyba nie mogę zrobić. Chce mi się ryczeć!

reklama
hej wszytskim
bylam dzisiaj u lekarza i mam gdzies 6 lub 7 pecherzykow tylko ale jak na moje wyniki to i tak podobno dobrze tylko ze znow maly problem bo jedne sa wieksze drugie mniejsze maja wymiary 17 , 15 , 12 ,10 czy wy tez tak mialyscie??
boje sie ze znow bedzie lipa od dzisiaj mam zwiekszona dawke mam nadzieje ze sie cos uda jade w srode na kontrole a w piatek bedzie chyba punkcja zobaczymy jak to bedzie wszystko okaze sie w srode!

ROŚNIJCIE KOCHANE JAK NAJLEPIEJ

blagam o cud >>>.czekam na ciebie ...>>juz tyle czasu blagam blagam daj mi szanse uslyszec slowo MAMA!!!!!!!!

malailoncia ja wiem jedno mi powiedzieli ze plamienie lekkie po transferze oznacza że się udało. Ja nie plamiłam ani za pierwszym razem ani za drugim ale pamietam ze czekałam na to plamienie bo miała to być oznaka pozytywna. Mam nadzieje ze tak też jest u Ciebie więc jeszcze sie nie załamuj.

Dziewczyny jutro mam wizytę trzymajcie prosze za mnie kciuki żebymnie miała torbieli i żeby mogła dostać szansę na to by mieć szansę spróbować, raz jeszcze ..... proszę ...
Ja trzymam za Was kciuki i podziwiam wytrwałośc niektórych z Was jak czytam ile razy już przez to przechodziłyście.

Dobrej nocki nam wszystkim

n.v.m - jak najbardziej możesz liczyć na kciukaski z mojej strony :tak::tak::tak: O której masz wizytę??

7579633-obraz-kciuk.jpg

Załączniki

• 7579633-obraz-kciuk.jpg
    7579633-obraz-kciuk.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 51
Małailoncia, bez paniki. Ja w 5dpt miałam parę kropli krwi na wkładce, a plamić, żywą, czerwoną krwią, zaczęłam w 9dpt.
Ale Ty pewnie miałaś podanego blastusia, co?

n.v.m., oczywiście kciuki zaciskam z całych sił. Za wizytkę &&&&&&&

Ona, za już wysyłam Ci garść pozytywnej energii. No i kciuki, za środę i piątek, mocno trzymam.
Będzie dobrze. Zobaczysz.

Leia, i za Ciebie tez mocno trzymam kciuki. Pewnie Pingwinek już czeka z niecierpliwością na swoja mamusię :-)

reklama
leia ona n.v.m trzymam za was kciuki :laugh2:
genna jakos znaknełas z forum, ciekawi mnie jak u Ciebie bo jestesmy na tym samym etapie.
Ja czuje dzis mega doła, jestem 8dpt a czuje sie mega @, nie mialam zadnych plamien implantacyjnych, jedynie co czuje od sa ego poczatku czyli od 3dpt bol brzucha ktora trwa do dzis tyle ze teraz juz boli @ no i cycki tez:crazy: chce robic bete w 10dpt i myslicie ze moge?

Do góry