Ja tak miałam 6dt beta dodatniaa test biel wizytawięc czekajbeta powie prawdęZrobię w czwartek betę chociaż miałam dzisiaj rano wielka nadzieję, że zobaczę ta druga kreskę Chyba nie znalazłam informacji aby w 7 dpt test był negatywny, a ciaza była. Tym bardziej zrobilam 2 różne te najczulsze. No zobaczymy w czwartek chociaż dzisiaj mam zjazd Nie mamy żadnego mrożaczka
reklama
*Lena2013*
Zaangażowana w BB
Jak czytam to dziewczyny już w 4 dpt mają pozytywne, a w 6 to norma, że jest pozytywny. Bardzo chciałabym być tym przypadkiem co ty. No zobaczę w czwartek po becie. DziękujęJa miałam w 8 dpt test biały i ciąża jest. Chociaż nie … była bo już urodziłam
Słabo szukalaś w tych internetach bo raczej większości ciężarnych testy tak szybko nie wychodziły.
*Lena2013*
Zaangażowana w BB
Czwartek prawdę powieMoja koleżanka, gdy miesiączka spóźniała jej się już dość długo (nie dzień, dwa czy cztery) robiła trzy różne testy i na żadnym nie było widać drugiej kreski. Zrobiła badanie krwi a tam beta gigantyczna, dziś ma ponad dwuletniego synka. Co prawda udało jej się zajść w ciążę naturalnie i to zaraz w pierwszym cyklu ale raczej jeśli chodzi o testy to wygląda to tak samo Trzymam kciuki i razem oczekujemy na wysoki wynik betaHCG <3
fanaberiasnow
Fanka BB :)
Ja właśnie się zastanawiam, czy również nie zrobić badania w czwartek.. będzie to 7dpt...Czwartek prawdę powie
*Lena2013*
Zaangażowana w BB
Trzymam kciuki!!!!! Myślę, że 7 dpt beta już musi wyjść. Ja ostatnio 6dpt miałam 3,5 więc wiedziałam, że słabo ale coś tam miałam nadzieję. Niestety się nie udało.Ja właśnie się zastanawiam, czy również nie zrobić badania w czwartek.. będzie to 7dpt...
fanaberiasnow
Nie wiem sama co zrobić czy iść w czwartek czy zrobić tak jak lekarz kazał, czyli dopiero w kolejny wtorekTrzymam kciuki!!!!! Myślę, że 7 dpt beta już musi wyjść. Ja ostatnio 6dpt miałam 3,5 więc wiedziałam, że słabo ale coś tam miałam nadzieję. Niestety się nie udało.
Karpatka89
To chyba już trochę Ci dziewczyny przegadaly test to nie beta. Myśle, ze 6dpt to tak najwcześniej, żeby moc ocenić czy jest na co liczyć czy nie, 7dpt to już raczej jasne, ze jak beta <1.2 to niestety się nie udało.Ja mam dzisiaj 7 dpt i test biały więc chyba po moim cudzie. Dla pewności też zrobię betę w czwartek chyba, że wcześniej przyjdzie okres jak ostatnio
*Lena2013*
Zaangażowana w BB
Hehe Idę w czwartek i zobaczymyTo chyba już trochę Ci dziewczyny przegadaly test to nie beta. Myśle, ze 6dpt to tak najwcześniej, żeby moc ocenić czy jest na co liczyć czy nie, 7dpt to już raczej jasne, ze jak beta <1.2 to niestety się nie udało.
eij
Miałaś blastke 5 dniowa? Brałaś ovitrelle?Tak, transfer był w czwartek
Już tak szybko?
reklama
Orchidea33
Mi nie wyszedl test w 7dpt a beta byla juz bardzo wysoka. Tez mialam test o czulosci 10. Tylko beta powie prawde. Testy lubia robic psikusy.Zrobię w czwartek betę chociaż miałam dzisiaj rano wielka nadzieję, że zobaczę ta druga kreskę Chyba nie znalazłam informacji aby w 7 dpt test był negatywny, a ciaza była. Tym bardziej zrobilam 2 różne te najczulsze. No zobaczymy w czwartek chociaż dzisiaj mam zjazd Nie mamy żadnego mrożaczka
Podziel się: