reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziękuje Wam wszystkim za odpowiedzi :) Ból wczoraj zmalał, w sumie nie trwał zbyt długo, tylko rano. Teraz tylko czasami czuje taki „ból” trochę jakby na owulacje, trochę jakby na miesiączkę, sama nie wiem 😵‍💫 Dziś dopiero 4 dzień po transferze a ja już nie mogę wytrzymać żeby sie czegokolwiek dowiedzieć. Dostałam tez info z kliniki, ze z pozostałych 5 zarodków 3 nie daly rady a 2 zostały zamrożone. Ciekawe jak tam maluszek nr 1, który został „zasiany” jak to lekarz powiedział.

reklama
Dziękuje Wam wszystkim za odpowiedzi :) Ból wczoraj zmalał, w sumie nie trwał zbyt długo, tylko rano. Teraz tylko czasami czuje taki „ból” trochę jakby na owulacje, trochę jakby na miesiączkę, sama nie wiem 😵‍💫 Dziś dopiero 4 dzień po transferze a ja już nie mogę wytrzymać żeby sie czegokolwiek dowiedzieć. Dostałam tez info z kliniki, ze z pozostałych 5 zarodków 3 nie daly rady a 2 zostały zamrożone. Ciekawe jak tam maluszek nr 1, który został „zasiany” jak to lekarz powiedział.
Trzymam mocno ✊✊✊ kiedy chcesz betowac?? Ten ból dobrze świadczy 😍😍❤️✊✊✊✊

Tak, transfer był w czwartek :)
Już tak szybko? 😱😱😱
Mój transfer tez był w czwartek i na następny tydzień w środę zrobiłam pierwszą betę ☺️
Ale to już naprawdę rób zgodnie ze sobą i z zaleceniami lekarza jeśli czujesz ze to za wczesnie to zrób w piątek ☺️
Wtedy już będzie wiadomo 😉
Trzymam kciuki za piękny wynik bety ♥️✊🏻✊🏻

Dziewczyny mam głupie pytanie ale jedyne badania jakie muszę powtórzyć przed transferem to biocenoza pochwy oraz posiew. A wiadomo w tych badaniach różnie może wyjść.
No i dziś przyszły mi wyniki biocenozy i jest prawidłowy. Myślicie, że w takim wypadku posiew też powinien wyjść dobrze?

Stresuje się bo jak dojdzie infekcja to będę musiała się podleczyć powtórzyć badanie i niestety tu czas gra na niekorzyść. Bo juz z krwi część badań też straci ważność i będę musiała też powtórzyć a to dalej czas i pieniądze.

reklama
Mój transfer tez był w czwartek i na następny tydzień w środę zrobiłam pierwszą betę ☺️
Ale to już naprawdę rób zgodnie ze sobą i z zaleceniami lekarza jeśli czujesz ze to za wczesnie to zrób w piątek ☺️
Wtedy już będzie wiadomo 😉
Trzymam kciuki za piękny wynik bety ♥️✊🏻✊🏻
Hmmm to myślę, że może w czwartek się skuszę, bo w piątek święto i wszystko będzie pozamykane. Z jednej strony nie mogę się doczekać a z drugiej boję wyniku 0...

Do góry