reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nie pocieszy to co napisze ale zapewne tak miało być …. To co się wydarza w naszym życiu tez poniekąd czegoś nas uczy … cierpliwości , siły , wytrwałości …

Zycie kopie w dupe ale przecież nie może w nieskończoność prawda ? Głowa do góry maleńka . Odczarujemy jesień ♥️

Musimy dołączyć wkoncu do grona tych szczęściar z ciezaroweczek po in vitro ✊🏻✊🏻✊🏻♥️
nie pisz już nic bo czytając Twoje wpisy to albo łzy napływają albo broda lata ❤️Widać że jesteś cudowną osobą po takiej tragedii podnieść się walczyć dalej i wspierać innych ❤️Życzę Ci żeby ten transfer udał się bo przecież Tymus napewno chciał by rodzeństwo 💙On tam czuwa nad Tobą u Aniołków i zobaczysz że Ci załatwi wszystko ❤️Ściskam mocno

Też miałam takie kłucia i myśli identyczne jak Ty.
Dziś 17+3 I wszystko ok po usg . Szyjka super.
Czasami też taki brzuch na dole mam .jakby spięty i to podobno też normalne. Także nie stresuj się
mnie kłuło całą ciążę jak lekarz pytał co mnie niepokoi to zawsze mu mówiła kłuje mnie🤣chyba już mnie miał dość🤣a dziś to kłucie leży w łóżeczku ❤️

Dzięki dziewczyny za słowa otuchy ale trudno się w takie cuda wirzerzy. Zawsze się widzi że dotykają innych a nas mijają 😊

Ale dziewczyny cudowne wieści przekazujecie, dajecie siłę nam ciagle starającym się 🥰
wiem jak jest przykro patrzeć jak na około każdy w ciąży a Ty jeszcze nie przerabiałam to i pewnie każda tu z forumowych dziewczyn. Ja to momentami czułam się prześladowana bo gdzie nie spojrzałam to kobieta w ciąży a jeszcze z bliskiego otoczenia to całkiem mnie dobijało nie to że źle życzyłam ale czułam takie ukłucie zazdrości 🙄Będzie dobrze Kochana zobaczysz uda się ❤️

wiem jak jest przykro patrzeć jak na około każdy w ciąży a Ty jeszcze nie przerabiałam to i pewnie każda tu z forumowych dziewczyn. Ja to momentami czułam się prześladowana bo gdzie nie spojrzałam to kobieta w ciąży a jeszcze z bliskiego otoczenia to całkiem mnie dobijało nie to że źle życzyłam ale czułam takie ukłucie zazdrości 🙄Będzie dobrze Kochana zobaczysz uda się ❤️
Pięknie to napisałaś i odczytałaś bo dokładnie to miałam na myśli. Nic walczymy dalej dziś jedziemy na dodatkowe badania 250 km ;)

nie pisz już nic bo czytając Twoje wpisy to albo łzy napływają albo broda lata ❤️Widać że jesteś cudowną osobą po takiej tragedii podnieść się walczyć dalej i wspierać innych ❤️Życzę Ci żeby ten transfer udał się bo przecież Tymus napewno chciał by rodzeństwo 💙On tam czuwa nad Tobą u Aniołków i zobaczysz że Ci załatwi wszystko ❤️Ściskam mocno
Dziękuje Kochana ♥️

Czasami w tym zawirowanym świecie człowiek wiecej polegać może na WAS niz na osoby z bliskiego otoczenia 😎 - lubie tu byc i lubie tu zaglądać , choć nie przeczę wolałabym tego wszystkiego nie przechodzić i uniknąć to z Wami teoretycznie obcymi osobami jest lżej i raźniej ♥️
Cudownie jest moc komuś sie wyżalić czy pogadac o tym o czym na co dzień z nikim nie rozmawiasz ….

Wierze też ze moje małe serduszko załatwia mi tam u Pana Boga piękną przyszłość ♥️

reklama
Do góry