Super Ja dziś 2560Ostatnio robiłam w poniedziałek i była 570, przyrost 123%
reklama
Ice41
Fanka BB :)
Miałam teraz ale 1 przebadany i beta nie ruszyła, więc chcę zwiększyć szansę na implantację przynajmniej 1 (choć mam nadzieję na bliźniaki)Uuu tu na grubo już próbujesz wycisnąć wszystkie opcje. Brawo za pomysłowość. Dwa przebadane zarodki to duża szansa na bliźniaki.
Super plan chyba dobry pomysł z tymi dwoma zarodkami, bo z tego co pamiętam masz już 40lat. Zawsze zwiekszysz sobie szanse, że choć jeden zostanie z TobąPrzenoszę wszystko z Warszawy do Krakowa - w przyszłym tygodniu fizycznie może już będzie to załatwione. W czwartek mam ten transfer próbny z badaniem endometrium i mikrobiomem. A potem to zobaczymy. Wszystko zależy czy uda się z tych moich 5 komórek uzyskać zarodki. Tym razem chcę transferować 2 (po badaniach PGT) i jak się okaże że jest jeden, to zdecyduję się na jeszcze jedną stymulację.
Przykre ,jakie opinie krążą nawet w dzisiejszych czasach, niestety najczęściej tymi " złotymi myslami" dzielą się osoby, które mają dzieci , nie mają żadnego pojęcia jak walczymy i jaki jest koszt emocjonalny tej walki.Pierniczysz? Co za hit a ja myślałam że słyszałam teksty poniżej pasa, bo "chyba nie wiemy jak się dzieci robi" albo że "prawdziwe kobiety mają dzieci" więc ja jestem nieprawdziwa.
Serduszkowelove
Jeszcze nie♡A Ty już jesteś po transferze?
MamaAniola
Ale fantastyczna rozmowa, świetny lekarz... dzięki za linka!Pisalyscie postatnio o badaniach zarodków przesyłam link wywiad z lekarzem Link do: Live Webinar Wszystko dla płodności | Wywiad z dr Tomaszem Rokickim | By Niepłodni Razem | Facebook
Rosse94
Dzisiaj masz transfer?Jeszcze nie♡
Cześć dziewczyny ja dziś zrobiłam wszystkie wirusowe i całe szczęście wyniki w porządku.
26go mam wizytę w klinice przed stymulacją i mega się cieszę oraz zadecydowaliśmy się z mężem na ten pakiet 2+1.
Może będzie ktoś z was podchodził do stymulacji w październiku też ?
Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny
Serduszkowelove
Po weekendzie cieszę się, że się cieszysz, pamiętam te emocje I wspominam to wszystko bardzo dobrze , najpiękniejszy moment jak usłyszysz ile udalo się stworzyć zarodkow, cudowny moment ♡♡♡Dzisiaj masz transfer?
Cześć dziewczyny ja dziś zrobiłam wszystkie wirusowe i całe szczęście wyniki w porządku.
26go mam wizytę w klinice przed stymulacją i mega się cieszę oraz zadecydowaliśmy się z mężem na ten pakiet 2+1.
Może będzie ktoś z was podchodził do stymulacji w październiku też ?
Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny
No ja się poryczałam że szczęścia i nie mogłam powstrzymać.Po weekendzie cieszę się, że się cieszysz, pamiętam te emocje I wspominam to wszystko bardzo dobrze , najpiękniejszy moment jak usłyszysz ile udalo się stworzyć zarodkow, cudowny moment ♡♡♡
reklama
kostka123
Super wiadomośćJa juz po. Dzis 6t4d… widac pecherzyk ciazowy i pecherzyk zoltkowy.. zarodka jeszcze wg lekarza nie widac, ale mi cos mignelo tam przy pecherzyku zoltkowym, ale ja to sie nie znam… licze na to ze z moimi nieregularnymi cyklami tak moze byc.. kolejna wizyta za tydzien, tj 22.09.2022…
Podziel się: